MALTEPE'DE EŞE SÜPRİZ KARAKOLDA BİTTİ

POLİS & ADLİYE 04.09.2020 - 20:14, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2420+ kez okundu.
 

MALTEPE'DE EŞE SÜPRİZ KARAKOLDA BİTTİ

MALTEPE'DE EŞE  SÜPRİZ KARAKOLDA BİTTİ   MALTEPE'de evliliğinin ikinci ayını kutlamak için havai fişek patlatan bir kişi yangına neden oldu. MALTEPE'de evliliğinin ikinci ayını kutlamak için havai fişek patlatan bir kişi yangına neden oldu. Otluk alanın alev alması üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.  Panik içinde kaçan kişi,  bir süre sonra polis ekiplerine teslim oldu.   Olay geçtiğimiz günlerde akşam saatlerinde meydana geldi. Maltepe Altayçeşme'de Kadir Ç.  iddialara göre evliliğinin ikinci ayını kutlamak için evinin karşısındaki boş arazide eşine sürpriz yapmak için havai fişek patlattı. Daha sonra arazideki otluk alan alev almaya başladı. Yangın çıktığını gören Kadir Ç.,  panik içinde olay yerinden uzaklaştı ve bir süre sonra da polis ekiplerini görerek teslim oldu. Yanan 1 dönüm alan itfaiye ekiplerince söndürülürken Kadir Ç.,  gerekli işlemler yapılmak üzere Cumhuriyet Polis Merkezi Amirliği'ne götürüldü. Kadir Ç, hakkında adli işlem yapıldığı, yangın çıkartmak, halkı paniğe korkuya sürüklemekten kamu davası açıldığı, hava fişek patlatmaktan da 3 bin 150 lira ceza kesildiği öğrenildi.

MALTEPE'DE EŞE  SÜPRİZ KARAKOLDA BİTTİ

 

MALTEPE'de evliliğinin ikinci ayını kutlamak için havai fişek patlatan bir kişi yangına neden oldu.

MALTEPE'de evliliğinin ikinci ayını kutlamak için havai fişek patlatan bir kişi yangına neden oldu. Otluk alanın alev alması üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.  Panik içinde kaçan kişi,  bir süre sonra polis ekiplerine teslim oldu.

 

Olay geçtiğimiz günlerde akşam saatlerinde meydana geldi. Maltepe Altayçeşme'de Kadir Ç.  iddialara göre evliliğinin ikinci ayını kutlamak için evinin karşısındaki boş arazide eşine sürpriz yapmak için havai fişek patlattı. Daha sonra arazideki otluk alan alev almaya başladı. Yangın çıktığını gören Kadir Ç.,  panik içinde olay yerinden uzaklaştı ve bir süre sonra da polis ekiplerini görerek teslim oldu.

Yanan 1 dönüm alan itfaiye ekiplerince söndürülürken Kadir Ç.,  gerekli işlemler yapılmak üzere Cumhuriyet Polis Merkezi Amirliği'ne götürüldü. Kadir Ç, hakkında adli işlem yapıldığı, yangın çıkartmak, halkı paniğe korkuya sürüklemekten kamu davası açıldığı, hava fişek patlatmaktan da 3 bin 150 lira ceza kesildiği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.