MALTEPE'DE EV YANGINI

POLİS & ADLİYE 08.02.2020 - 00:50, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2193+ kez okundu.
 

MALTEPE'DE EV YANGINI

MALTEPE'DE EV YANGINI Maltepe'de iki katlı evin giriş katında çıkan yangında dumandan etkilenen bir kadın hastaneye kaldırıldı.   Maltepe Esenkent Mahallesi Akın Sokak'ta iki katlı bir evin giriş katında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Yangının haber verilmesi üzerine olay yerine Maltepe Belediyesi Arama Kurtarma ,  polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın kısa sürede söndürüldü. Bu arada yangın sırasında evde olan Şaziment İkikat, dumandan etkilendi. Evden dışarı çıkarılmasının ardından üşüdüğü görülen yaşlı kadına Maltepe Belediyesi Arama Kurtarma personelinin, montunu giydirdiği görüldü.   Şaziment   İkikat, olay yerine gelen sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı.        

MALTEPE'DE EV YANGINI

Maltepe'de iki katlı evin giriş katında çıkan yangında dumandan etkilenen bir kadın hastaneye kaldırıldı.

 

Maltepe Esenkent Mahallesi Akın Sokak'ta iki katlı bir evin giriş katında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Yangının haber verilmesi üzerine olay yerine Maltepe Belediyesi Arama Kurtarma ,  polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın kısa sürede söndürüldü.

Bu arada yangın sırasında evde olan Şaziment İkikat, dumandan etkilendi. Evden dışarı çıkarılmasının ardından üşüdüğü görülen yaşlı kadına Maltepe Belediyesi Arama Kurtarma personelinin, montunu giydirdiği görüldü.

  Şaziment   İkikat, olay yerine gelen sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.