Maltepe'de evinin önünde oturan yaşlı kadına çarptı

POLİS & ADLİYE 26.10.2020 - 07:48, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 793+ kez okundu.
 

Maltepe'de evinin önünde oturan yaşlı kadına çarptı

Maltepe'de evinin önünde oturan yaşlı kadına çarptı   Maltepe'de direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü, apartman boşluğuna düşerek yaşlı bir kadına çarptı. Maltepe'de direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü, apartman boşluğuna düşerek yaşlı bir kadına çarptı. Apartmanın önünde oturduğu sırada otomobilin çarptığı yaşlı kadın ile sürücü yaralandı. Olay,, Maltepe Gülsuyu Mahallesinde yaşandı. Otomobiliule seyir halinde olan sürücü henüz bilinmeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan otomobil, yol üzerindeki apartmanın boşluğuna uçtu. O sırada apartmanın önünde oturan bir yaşlı kadın, otomobilin kendisine çarpmasıyla yaralandı. Kontrolden çıkan otomobilin sürücüsü de kaza nedeniyle yaralandı. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ambulans ile hasteneye kaldırıldı. 

Maltepe'de evinin önünde oturan yaşlı kadına çarptı

 

Maltepe'de direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü, apartman boşluğuna düşerek yaşlı bir kadına çarptı.

Maltepe'de direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü, apartman boşluğuna düşerek yaşlı bir kadına çarptı. Apartmanın önünde oturduğu sırada otomobilin çarptığı yaşlı kadın ile sürücü yaralandı.

Olay,, Maltepe Gülsuyu Mahallesinde yaşandı. Otomobiliule seyir halinde olan sürücü henüz bilinmeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan otomobil, yol üzerindeki apartmanın boşluğuna uçtu. O sırada apartmanın önünde oturan bir yaşlı kadın, otomobilin kendisine çarpmasıyla yaralandı. Kontrolden çıkan otomobilin sürücüsü de kaza nedeniyle yaralandı. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ambulans ile hasteneye kaldırıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.