Maltepe'de fazla yolcu taşıyan minibüs şoförüne ceza

POLİS & ADLİYE 07.11.2020 - 17:01, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1736+ kez okundu.
 

Maltepe'de fazla yolcu taşıyan minibüs şoförüne ceza

Maltepe'de fazla yolcu taşıyan minibüs şoförüne ceza   MALTEPE'de koronavirüs tedbirlerini hiçe sayarak fazla yolcu taşıyan minibüs şoförlerine ceza kesildi. Ayakta yolcu taşıyan minibüs şoförlerinin birbirlerini uyardıkları anlar cep telefonu kameralarına yansıdı. Koronavirüsle mücadele kapsamında alınan tedbirler çerçevesinde Trafik Denetleme Şube Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri tarafından minibüslere denetim yapıldı. Minibüsler tek tek durduruldu ve fazla yolcu taşıyıp taşımadıkları kontrol edildi. Maltepe Fındıklı seferini yapan ve fazla yolcu taşıyan minibüs şoförüne Umumi Hıfzısıhha Kanunları gereğince 3 bin 150 lira para cezası kesildi.  Ceza kesilen minibüs şoförü ise, "Polis görevini yapıyor. Bir şey demiyorum ama burada bir adaletsizlik olduğunu düşünüyorum. Otobüsler de yolcu alıyor. Virüsü bir tek minibüs mü saçıyor." dedi. 

Maltepe'de fazla yolcu taşıyan minibüs şoförüne ceza

 

MALTEPE'de koronavirüs tedbirlerini hiçe sayarak fazla yolcu taşıyan minibüs şoförlerine ceza kesildi. Ayakta yolcu taşıyan minibüs şoförlerinin birbirlerini uyardıkları anlar cep telefonu kameralarına yansıdı.

Koronavirüsle mücadele kapsamında alınan tedbirler çerçevesinde Trafik Denetleme Şube Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri tarafından minibüslere denetim yapıldı. Minibüsler tek tek durduruldu ve fazla yolcu taşıyıp taşımadıkları kontrol edildi. Maltepe Fındıklı seferini yapan ve fazla yolcu taşıyan minibüs şoförüne Umumi Hıfzısıhha Kanunları gereğince 3 bin 150 lira para cezası kesildi.  Ceza kesilen minibüs şoförü ise, "Polis görevini yapıyor. Bir şey demiyorum ama burada bir adaletsizlik olduğunu düşünüyorum. Otobüsler de yolcu alıyor. Virüsü bir tek minibüs mü saçıyor." dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.