MALTEPE'DE FECİ KAZA !

POLİS & ADLİYE 17.09.2019 - 11:54, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1445+ kez okundu.
 

MALTEPE'DE FECİ KAZA !

MALTEPE'DE FECİ KAZA ! Maltepe'de kontrolden çıkan otomobil, takla atarak seyir halindeki başka bir aracın üzerine uçtu.Kaza sonucu biri çocuk 3 kişi  yaralandı. Kaza E- 5 Karayolu Maltepe mevkii'nde  meydana geldi. İddiaya göre seyir halinde olan bir otomobil kontrolden çıkarak takla attı. Takla atan araç yolda ilerleyen bir aracın üzerin uçtuktan sonra başka bir araca da çarptı. Kaza sonucu takla atan aracın sürücüsü ve yanında bulunan kişi yaralandı. Olay yerine çok sayıda polis ve itfaiye ekibi sevkedildi. Yaralılar olay yerine gelen sağlık ekiplerince en yakın hastaneye sevkedildi. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.  

MALTEPE'DE FECİ KAZA !

Maltepe'de kontrolden çıkan otomobil, takla atarak seyir halindeki başka bir aracın üzerine uçtu.Kaza sonucu biri çocuk 3 kişi  yaralandı.

Kaza E- 5 Karayolu Maltepe mevkii'nde  meydana geldi. İddiaya göre seyir halinde olan bir otomobil kontrolden çıkarak takla attı.

Takla atan araç yolda ilerleyen bir aracın üzerin uçtuktan sonra başka bir araca da çarptı. Kaza sonucu takla atan aracın sürücüsü ve yanında bulunan kişi yaralandı. Olay yerine çok sayıda polis ve itfaiye ekibi sevkedildi.

Yaralılar olay yerine gelen sağlık ekiplerince en yakın hastaneye sevkedildi. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.