MALTEPE’DE FİYATI BELLİ OLDU !

EKONOMİ 22.04.2020 - 12:52, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1972+ kez okundu.
 

MALTEPE’DE FİYATI BELLİ OLDU !

MALTEPE’DE FİYATI BELLİ OLDU !   Maltepe'de satılacak Ramazan pidesi fiyatı belli oldu!  2020 Ramazan pidesi fiyat tarifesi   İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Faik Yılmaz, İstanbul Fırıncılar Odası Başkanı Erdoğan Çetin, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya ile görüştükten sonra 2020 yılının pide fiyatlarını açıkladı. İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Faik Yılmaz, "İstanbul'un tamamında bu fiyat tarifesi geçerli olacak. Halkımızı düşünerek fiyatta bir değişikliğe gidilmedi. Vatandaşlarımız pide kuyruklarında sosyal mesafeye dikkat etsin" dedi. Maltepe'de satılacak Ramazan pidesi fiyatı belli oldu!  Maltepe’de bulunan Karadeniz odun fırını işletmecisi Hamit Köse yaptığı açıklamada, geçen seneki pide fiyatından satış yapılması kararlaştırıldı. Geçen yıl 3 liraya satılan 350 gramlık pide bu sene de aynı fiyatla Maltepeli vatandaşlara ulaştırılacak.dedi KİM NEREDE SATACAK BELİRLENECEK İçişleri Bakanlığı Genelgesiyle, iftara 2 saat kala satışı sona erecek pide için sokağa çıkma yasağı sürecinde, fırınların da dağıtım yapacağı belirtildi. İstanbul'da hangi fırının nerede mobil olarak ekmek ve pide satacağının belirlenmesi için çalışma yapılacağı öğrenildi. Gramaja göre pide fiyatları şöyle: - 300 gr kombine tünel pide: 2,5 TL - 350 gr sade pide: 3 TL - 350 gr. yumurtalı susamlı pide: 3,50 TL - 400 gr özel tırnaklı pide: 4,00 TL - 500 gr sade pide: 4,50 TL - 1000 gr sade pide: 9,00 TL  

MALTEPE’DE FİYATI BELLİ OLDU !

 

Maltepe'de satılacak Ramazan pidesi fiyatı belli oldu! 

2020 Ramazan pidesi fiyat tarifesi

 

İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Faik Yılmaz, İstanbul Fırıncılar Odası Başkanı Erdoğan Çetin, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya ile görüştükten sonra 2020 yılının pide fiyatlarını açıkladı.

İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Faik Yılmaz, "İstanbul'un tamamında bu fiyat tarifesi geçerli olacak. Halkımızı düşünerek fiyatta bir değişikliğe gidilmedi. Vatandaşlarımız pide kuyruklarında sosyal mesafeye dikkat etsin" dedi.

Maltepe'de satılacak Ramazan pidesi fiyatı belli oldu! 

Maltepe’de bulunan Karadeniz odun fırını işletmecisi Hamit Köse yaptığı açıklamada, geçen seneki pide fiyatından satış yapılması kararlaştırıldı. Geçen yıl 3 liraya satılan 350 gramlık pide bu sene de aynı fiyatla Maltepeli vatandaşlara ulaştırılacak.dedi

KİM NEREDE SATACAK BELİRLENECEK

İçişleri Bakanlığı Genelgesiyle, iftara 2 saat kala satışı sona erecek pide için sokağa çıkma yasağı sürecinde, fırınların da dağıtım yapacağı belirtildi. İstanbul'da hangi fırının nerede mobil olarak ekmek ve pide satacağının belirlenmesi için çalışma yapılacağı öğrenildi.

Gramaja göre pide fiyatları şöyle:

- 300 gr kombine tünel pide: 2,5 TL
- 350 gr sade pide: 3 TL
- 350 gr. yumurtalı susamlı pide: 3,50 TL
- 400 gr özel tırnaklı pide: 4,00 TL
- 500 gr sade pide: 4,50 TL
- 1000 gr sade pide: 9,00 TL

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.