Maltepe’de Gaziler Günü Törenle Kutlandı

YEREL YÖNETİMLER 20.09.2020 - 10:55, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2105+ kez okundu.
 

Maltepe’de Gaziler Günü Törenle Kutlandı

Maltepe’de Gaziler Günü Törenle Kutlandı Maltepe’de 19 Eylül Gaziler Günü, koronavirüs salgını nedeniyle katılımın sınırlı tutulduğu törenle kutlandı. Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'e gazi unvanı ve mareşal rütbesi verilmesinin 99'uncu yıl dönümü ve 'Gaziler Günü'  münasebetiyle Maltepe Cumhuriyet Meydanında Atatürk anıtına çelenk sunma töreni yapıldı. Törene, Kaymakam Meftun Dallı, 23. Motorlu Piyade Tugay Komutan Vekili Piyade Alb. Cevdet Çelik, Belediye Başkan Yrd. Savaş Eroğlu, siyasi parti temsilcileri, gaziler ve askeri erkân katıldı. Koronavirüs salgını nedeniyle katılımın sınırlı tutulduğu tören, sosyal mesafe ve maske kuralları çerçevesinde gerçekleştirildi. Atatürk Anıtı'na çelenk konulması ile başlayan tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından sona erdi.

Maltepe’de Gaziler Günü Törenle Kutlandı

Maltepe’de 19 Eylül Gaziler Günü, koronavirüs salgını nedeniyle katılımın sınırlı tutulduğu törenle kutlandı.

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'e gazi unvanı ve mareşal rütbesi verilmesinin 99'uncu yıl dönümü ve 'Gaziler Günü'  münasebetiyle Maltepe Cumhuriyet Meydanında Atatürk anıtına çelenk sunma töreni yapıldı.

Törene, Kaymakam Meftun Dallı, 23. Motorlu Piyade Tugay Komutan Vekili Piyade Alb. Cevdet Çelik, Belediye Başkan Yrd. Savaş Eroğlu, siyasi parti temsilcileri, gaziler ve askeri erkân katıldı.

Koronavirüs salgını nedeniyle katılımın sınırlı tutulduğu tören, sosyal mesafe ve maske kuralları çerçevesinde gerçekleştirildi. Atatürk Anıtı'na çelenk konulması ile başlayan tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.