MALTEPE'DE GECE YARISI HAREKETLİ DAKİKALAR

POLİS & ADLİYE 18.04.2020 - 07:06, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2481+ kez okundu.
 

MALTEPE'DE GECE YARISI HAREKETLİ DAKİKALAR

MALTEPE'DE GECE YARISI HAREKETLİ DAKİKALAR Maltepe'de, Sokağa çıkma yasağı nedeniyle asayiş uygulaması sırasında polisin "dur" ihtarına uymayan sürücü kaçarken kaza yaptı. Araçtaki 2 kişi kazayı  hafif yara ile  atlattılar .Ayrıca, otomobilde yapılan aramalarda bir kurusıkı tabanca ile bir miktar'da uyuşturucu madde ele geçirildi. Olay, Maltepe ilçesi Esenkent Mahallesi Çınaraltı sokak'ta   meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 34 CRY 464 plakalı otomobilin sürücüsü  V.Ç Sokağa çıkma yasağı nedeniyle asayiş uygulaması sırasında polislerin "dur" ihtarına uymadı. Polis ile V.Ç arasında yaşanan  kovalamacada, şahıs ve sevgilisi takla atarak durabildi,sürücünün alkollü olduğu öğrenildi.  Diğer yandan, polis ekipleri tarafından otomobilde yapılan detaylı incelemede bir adet kurusıkı silah ile bir miktar da uyuşturucu madde ele geçirildi, V.Ç.'nin hastanedeki tedavisinin ardından ismi henüz belirlenemeyen sevgilisi ile birlikte ifadesi alınmak için emniyete götürüleceği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

MALTEPE'DE GECE YARISI HAREKETLİ DAKİKALAR

Maltepe'de, Sokağa çıkma yasağı nedeniyle asayiş uygulaması sırasında polisin "dur" ihtarına uymayan sürücü kaçarken kaza yaptı.

Araçtaki 2 kişi kazayı  hafif yara ile  atlattılar .Ayrıca, otomobilde yapılan aramalarda bir kurusıkı tabanca ile bir miktar'da uyuşturucu madde ele geçirildi.

Olay, Maltepe ilçesi Esenkent Mahallesi Çınaraltı sokak'ta   meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 34 CRY 464 plakalı otomobilin sürücüsü  V.Ç Sokağa çıkma yasağı nedeniyle asayiş uygulaması sırasında polislerin "dur" ihtarına uymadı. Polis ile V.Ç arasında yaşanan  kovalamacada, şahıs ve sevgilisi takla atarak durabildi,sürücünün alkollü olduğu öğrenildi. 

Diğer yandan, polis ekipleri tarafından otomobilde yapılan detaylı incelemede bir adet kurusıkı silah ile bir miktar da uyuşturucu madde ele geçirildi, V.Ç.'nin hastanedeki tedavisinin ardından ismi henüz belirlenemeyen sevgilisi ile birlikte ifadesi alınmak için emniyete götürüleceği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.