Maltepe’de Girnespor Masterler Futbol Takımı kuruldu

SPOR 22.06.2019 - 08:55, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1713+ kez okundu.
 

Maltepe’de Girnespor Masterler Futbol Takımı kuruldu

Maltepe’de Girnespor Masterler Futbol Takımı kuruldu   40 yaş üstü profesyonel ve amatör futbolcuların bir numaralı buluşma noktası olan Türkiye Veteranlar Futbol Ligi'nde 2019-2020 sezonunda için ön başvurular alınmaya başladı.Maltepe Girnespor Kulübü  Marmara Anadolu Yakası Veteranlar Ligi’nde temsil etmek için Girnespor tesislerinde yapilan imza törenine Türkiye Veteranlar Futbol ligi Baskan Füsun Erayla ,Türkiye Veteranlar Futbol ligi yönetim kurulu üyesi Aydın Akbaş,Maltepespor Kulubü Alt Yapı Koordinatörü Tayfun Köselerden,Kore sporları Fedarasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Cem Uymak,Girne spor Masterler Futbol Takımı Kulüp başkanı Uğur Canayakın katılım sağladılar. Bölgelerde oluşturulacak gruplarda, normal sezon müsabakaları Ekim ayı içerisinde başlatılması planlanıyor.  Maltepe’de Girnespor Masterler Futbol Takımı kuruldu. Masterler Veteran Federasyonu’na kayıtlı resmi olarak kurulan Veteranlar Ligi Ekim ayında başlayacak. Maltepe’yi Marmara Anadolu Yakası Veteranlar Ligi’nde temsil edecek  takım olma özelliği taşıyan yeni kurulan Girne spor Masterler Futbol Takımı Kulüp başkanlığını Uğur Canayakın yapacak.  VETERANLAR LİGİ RESMİ FEDERASYONU OLAN RESMİ STATÜSÜ OLAN FUTBOL DALIDIR. Maltepe’yi başarıyla temsil etmek için yola çıkan Veteranlar Futbol Takımı’nın Maltepe sporuna farklı bir anlam katacağına inandığını söyleyen ;Girne spor Masterler Futbol Takımı Kulüp başkanı Uğur Canayakın ” Maltepe’de masterler, Veteranlar Futbol takımını kurduk. Veteranlar Ligi resmi federasyonu olan resmi statüsü olan futbol dalıdır. Her il takımını oluşturdu. Bu bağlamda biz Maltepe Girnespor olarak takımımızı kurduk. Maltepe’ye hayırlı uğurlu olsun.   FUSUN ERAYLA;TÜRKİYE VETERANLAR FUTBOL LİGİ´NDE 2019-2020 SEZONU, EKİM AYINDA BAŞLAYACAK. 40 yaş üstü profesyonel ve amatör futbolcuların bir numaralı buluşma noktası olan Türkiye Veteranlar Futbol Ligi´nde 2019-2020 sezonunun başlangıç tarihi belli oldu. Bölgelerde oluşturulacak gruplarda normal sezon müsabakaları Ekim ayı içerisinde başlayacak. Normal sezon sonunda ise gruplarda dereceye giren takımların katılacağı Türkiye Finalleri´nin ise Nisan ayının son haftası yapılacak.Türkiye Veteranlar Futbol ligi Baskan Füsun Erayla yaptığı açıklamada  Türkiye´nin yedi bölgesinde oynatılması hedeflenen lig, 40 yaş üstü futbolcuları tek bir çatı altında toplar. Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği´nin (FIFA) yürürlükte olan uluslararası futbol oyun kurallarının geçerli olduğu, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından uygulanan statü ve talimatların ligin yapısına göre modernize edilerek uygulandığı bir ligdir. ´Doğru, dürüst ve adaletli´ bir lig anlayışıyla yola çıkan Türkiye Veteranlar Futbol Ligi, kendine model olarak İngiltere Premier Lig´i almaktadır. Veteranlar Futbol Ligi, Türkiye Futbol Federasyonu´nun usul ve esasları çerçevesinde, Lig Yönetimi tarafından yönetilir.dedi  

Maltepe’de Girnespor Masterler Futbol Takımı kuruldu  

40 yaş üstü profesyonel ve amatör futbolcuların bir numaralı buluşma noktası olan Türkiye Veteranlar Futbol Ligi'nde 2019-2020 sezonunda için ön başvurular alınmaya başladı.Maltepe Girnespor Kulübü  Marmara Anadolu Yakası Veteranlar Ligi’nde temsil etmek için Girnespor tesislerinde yapilan imza törenine Türkiye Veteranlar Futbol ligi Baskan Füsun Erayla ,Türkiye Veteranlar Futbol ligi yönetim kurulu üyesi Aydın Akbaş,Maltepespor Kulubü Alt Yapı Koordinatörü Tayfun Köselerden,Kore sporları Fedarasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Cem Uymak,Girne spor Masterler Futbol Takımı Kulüp başkanı Uğur Canayakın katılım sağladılar.

Bölgelerde oluşturulacak gruplarda, normal sezon müsabakaları Ekim ayı içerisinde başlatılması planlanıyor. 

Maltepe’de Girnespor Masterler Futbol Takımı kuruldu. Masterler Veteran Federasyonu’na kayıtlı resmi olarak kurulan Veteranlar Ligi Ekim ayında başlayacak. Maltepe’yi Marmara Anadolu Yakası Veteranlar Ligi’nde temsil edecek  takım olma özelliği taşıyan yeni kurulan Girne spor Masterler Futbol Takımı Kulüp başkanlığını Uğur Canayakın yapacak. 

VETERANLAR LİGİ RESMİ FEDERASYONU OLAN RESMİ STATÜSÜ OLAN FUTBOL DALIDIR.
Maltepe’yi başarıyla temsil etmek için yola çıkan Veteranlar Futbol Takımı’nın Maltepe sporuna farklı bir anlam katacağına inandığını söyleyen ;Girne spor Masterler Futbol Takımı Kulüp başkanı Uğur Canayakın ” Maltepe’de masterler, Veteranlar Futbol takımını kurduk. Veteranlar Ligi resmi federasyonu olan resmi statüsü olan futbol dalıdır. Her il takımını oluşturdu. Bu bağlamda biz Maltepe Girnespor olarak takımımızı kurduk. Maltepe’ye hayırlı uğurlu olsun.
 
FUSUN ERAYLA;TÜRKİYE VETERANLAR FUTBOL LİGİ´NDE 2019-2020 SEZONU, EKİM AYINDA BAŞLAYACAK.
40 yaş üstü profesyonel ve amatör futbolcuların bir numaralı buluşma noktası olan Türkiye Veteranlar Futbol Ligi´nde 2019-2020 sezonunun başlangıç tarihi belli oldu. Bölgelerde oluşturulacak gruplarda normal sezon müsabakaları Ekim ayı içerisinde başlayacak. Normal sezon sonunda ise gruplarda dereceye giren takımların katılacağı Türkiye Finalleri´nin ise Nisan ayının son haftası yapılacak.Türkiye Veteranlar Futbol ligi Baskan Füsun Erayla yaptığı açıklamada  Türkiye´nin yedi bölgesinde oynatılması hedeflenen lig, 40 yaş üstü futbolcuları tek bir çatı altında toplar. Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği´nin (FIFA) yürürlükte olan uluslararası futbol oyun kurallarının geçerli olduğu, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından uygulanan statü ve talimatların ligin yapısına göre modernize edilerek uygulandığı bir ligdir.
´Doğru, dürüst ve adaletli´ bir lig anlayışıyla yola çıkan Türkiye Veteranlar Futbol Ligi, kendine model olarak İngiltere Premier Lig´i almaktadır. Veteranlar Futbol Ligi, Türkiye Futbol Federasyonu´nun usul ve esasları çerçevesinde, Lig Yönetimi tarafından yönetilir.dedi
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.