Maltepe'de gölette ceset bulundu

POLİS & ADLİYE 10.04.2020 - 15:45, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2359+ kez okundu.
 

Maltepe'de gölette ceset bulundu

Maltepe'de gölette ceset bulundu Maltepe Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları Hastanesi  barajında gölette erkek cesedi bulundu. Edinilen bilgiye göre, bugün devriye görevi yapan polis ekipleri,Maltepe Başıbüyük Mahallesi Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları Hastanesi yakınlarındaki Baraj yolu üzerinde  terk edilmiş bir araç gördü.Ekiplerin yaptığı araştırma sonucu gölette bir erkek cesedi bulundu. Polis ekipleri güvenlik şeridi çekerek bölgeyi kontrol altına aldı. Olay yerine gelen savcının incelemesinin ardından, cesedin 55 yaşındaki Mehmet.K'ye ait olduğu belirlendi.Savcılığın olay yerindeki araştırmasının ardından Mehmet.K'nin cesedi, Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Cenaze daha sonra Adli Tıp Morguna götürülecek.Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.   

Maltepe'de gölette ceset bulundu

Maltepe Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları Hastanesi  barajında gölette erkek cesedi bulundu.

Edinilen bilgiye göre, bugün devriye görevi yapan polis ekipleri,Maltepe Başıbüyük Mahallesi Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları Hastanesi yakınlarındaki Baraj yolu üzerinde  terk edilmiş bir araç gördü.Ekiplerin yaptığı araştırma sonucu gölette bir erkek cesedi bulundu. Polis ekipleri güvenlik şeridi çekerek bölgeyi kontrol altına aldı. Olay yerine gelen savcının incelemesinin ardından, cesedin 55 yaşındaki Mehmet.K'ye ait olduğu belirlendi.Savcılığın olay yerindeki araştırmasının ardından Mehmet.K'nin cesedi, Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Cenaze daha sonra Adli Tıp Morguna götürülecek.Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü öğrenildi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.