MALTEPE'DE GÖREV YAPAN POLİS MEMURU ÇAYDA BOĞULDU

POLİS & ADLİYE 24.06.2020 - 20:56, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2612+ kez okundu.
 

MALTEPE'DE GÖREV YAPAN POLİS MEMURU ÇAYDA BOĞULDU

MALTEPE'DE GÖREV YAPAN POLİS MEMURU ÇAYDA BOĞULDU   Muğla’nın Köyceğiz İlçesi kırsal mahallesi Pınarköy de bulunan tatilcilerin uğrak yeri Yuvarlakçay’da serinlemek için suya giren 35 yaşındaki Polis memuru sudan çıkamayarak hayatını kaybetti. Alınan bilgiye göre İstanbul Maltepe’de Polis memuru olarak görev yapan ve tatil nedeniyle ailesi ile birlikte Köyceğiz’de bulunan 35 yaşındaki Sergen Durma, Pınarköy Mahallesi’nde bir restaurant’ta serinlemek için Yuvarlakçay’a girdi. Suyun kuvveti ile dengesini kaybeden ve bente sürüklenen sergen Durma’nın bentte sıkıştığı öğrenildi. Kendi çabası ile çıkamayan polis memuru, çevredekilerin yoğun uğraşları sonucu çıkartıldı ancak hayatını kaybettiği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken 1990 doğumlu Bitlis nufusuna kayıtlı Maltepe Esenkent mahallesi Yılmaz sokak'da ikamet eden evli ve bir çocuk babası olan  Sergen Durma’nın cesedinin ön otopsi yapılmak üzere Köyceğiz Devlet Hastanesine götürüldüğü öğrenildi

MALTEPE'DE GÖREV YAPAN POLİS MEMURU ÇAYDA BOĞULDU

 

Muğla’nın Köyceğiz İlçesi kırsal mahallesi Pınarköy de bulunan tatilcilerin uğrak yeri Yuvarlakçay’da serinlemek için suya giren 35 yaşındaki Polis memuru sudan çıkamayarak hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre İstanbul Maltepe’de Polis memuru olarak görev yapan ve tatil nedeniyle ailesi ile birlikte Köyceğiz’de bulunan 35 yaşındaki Sergen Durma, Pınarköy Mahallesi’nde bir restaurant’ta serinlemek için Yuvarlakçay’a girdi. Suyun kuvveti ile dengesini kaybeden ve bente sürüklenen sergen Durma’nın bentte sıkıştığı öğrenildi. Kendi çabası ile çıkamayan polis memuru, çevredekilerin yoğun uğraşları sonucu çıkartıldı ancak hayatını kaybettiği öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken 1990 doğumlu Bitlis nufusuna kayıtlı Maltepe Esenkent mahallesi Yılmaz sokak'da ikamet eden evli ve bir çocuk babası olan  Sergen Durma’nın cesedinin ön otopsi yapılmak üzere Köyceğiz Devlet Hastanesine götürüldüğü öğrenildi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.