MALTEPE'DE GÜVENLİKÇİLERE DÖNER BIÇAKLI SALDIRI

POLİS & ADLİYE 21.03.2020 - 22:46, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1974+ kez okundu.
 

MALTEPE'DE GÜVENLİKÇİLERE DÖNER BIÇAKLI SALDIRI

Corona virüsü şüphesiyle hastaneye yatırılan annesini görmek isteyen adam dehşet saçtı! İstanbul'un Maltepe ilçesinde bulunan Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde corona virüsü tedavisi gören annesini görmek isteyen Murat D. dehşet saçtı. Karantina uygulanan kata çıkılmasına engel olan 2 güvenlik görevlisini bıçaklayan saldırgan, polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. BIÇAKLI SALDIRGAN YAKALANDI İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Ekipler saldırganı hastanede yakalayarak gözaltına aldı. Polis merkezine götürülen zanlının soruşturması devam ediyor. BİR GÜVENLİK GÖREVLİSİNİN DURUMU AĞIR Bıçaklı saldırıda yaralanan güvenlik görevlilerine ilk müdahale olay yerinde yapıldı. Saldırıda ağır yaralanan güvenlik görevlilerinden biri Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak ameliyata alındı. Saldırıda hafif yaralanan diğer görevlinin ise hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.  

Corona virüsü şüphesiyle hastaneye yatırılan annesini görmek isteyen adam dehşet saçtı!

İstanbul'un Maltepe ilçesinde bulunan Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde corona virüsü tedavisi gören annesini görmek isteyen Murat D. dehşet saçtı. Karantina uygulanan kata çıkılmasına engel olan 2 güvenlik görevlisini bıçaklayan saldırgan, polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

BIÇAKLI SALDIRGAN YAKALANDI

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Ekipler saldırganı hastanede yakalayarak gözaltına aldı. Polis merkezine götürülen zanlının soruşturması devam ediyor.

BİR GÜVENLİK GÖREVLİSİNİN DURUMU AĞIR

Bıçaklı saldırıda yaralanan güvenlik görevlilerine ilk müdahale olay yerinde yapıldı. Saldırıda ağır yaralanan güvenlik görevlilerinden biri Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak ameliyata alındı. Saldırıda hafif yaralanan diğer görevlinin ise hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.