MALTEPE'DE HIRSIZLIK OPERASYONU

POLİS & ADLİYE 02.06.2019 - 23:44, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1326+ kez okundu.
 

MALTEPE'DE HIRSIZLIK OPERASYONU

MALTEPE'DE HIRSIZLIK OPERASYONU Maltepe'de, otomobil ve ziynet eşyası çaldıkları gerekçesiyle gözaltına alınan 3 şüpheliden 2'si tutuklandı. Maltepe Aydınevler Mahallesi Muhabbetli Sokağı'nda oturan O.S, 4 Mayıs'ta 09.00 sıralarında evinden cep telefonu, 2 kol saati, dizüstü bilgisayar, içinde yaklaşık 220 lira bulunan cüzdanı ile otomobilinin çalındığını belirterek, polis merkezine şikayette bulundu.   Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, olayla ilgili çalışma başlattı. Teknik ve fiziki çalışma yürüten polis, şüphelilerin kimliklerini tespit etti.   Ekipler, 7 Mayıs'ta Yenibosna Zafer Mahallesi ile Ahmet Yesevi Caddesi kesişiminde şüphelilerin içinde bulunduğu aracı durdurdu. Araçtaki 3 şüpheli gözaltına alındı.     Hırsızlık Büro Amirliğince gözaltına alınan Ozan Ç., Hakan D. ve Mehmet K.'nin çok sayıda suç kaydının bulunduğu belirtildi. İfadeleri alınan şüpheliler hakim karşısına çıkarılmak üzere adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan Ozan Ç. ve Hakan D. tutuklanırken, Mehmet K. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.    

MALTEPE'DE HIRSIZLIK OPERASYONU

Maltepe'de, otomobil ve ziynet eşyası çaldıkları gerekçesiyle gözaltına alınan 3 şüpheliden 2'si tutuklandı.

Maltepe Aydınevler Mahallesi Muhabbetli Sokağı'nda oturan O.S, 4 Mayıs'ta 09.00 sıralarında evinden cep telefonu, 2 kol saati, dizüstü bilgisayar, içinde yaklaşık 220 lira bulunan cüzdanı ile otomobilinin çalındığını belirterek, polis merkezine şikayette bulundu.
 
Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, olayla ilgili çalışma başlattı.
Teknik ve fiziki çalışma yürüten polis, şüphelilerin kimliklerini tespit etti.
 
Ekipler, 7 Mayıs'ta Yenibosna Zafer Mahallesi ile Ahmet Yesevi Caddesi kesişiminde şüphelilerin içinde bulunduğu aracı durdurdu. Araçtaki 3 şüpheli gözaltına alındı. 
  
Hırsızlık Büro Amirliğince gözaltına alınan Ozan Ç., Hakan D. ve Mehmet K.'nin çok sayıda suç kaydının bulunduğu belirtildi. İfadeleri alınan şüpheliler hakim karşısına çıkarılmak üzere adliyeye sevk edildi.
Mahkemeye çıkarılan Ozan Ç. ve Hakan D. tutuklanırken, Mehmet K. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.  
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.