Maltepe'de hafriyat yüklü kamyon

MAHALLELERİMİZ 14.10.2020 - 20:47, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1634+ kez okundu.
 

Maltepe'de hafriyat yüklü kamyon

Maltepe'de hafriyat yüklü kamyon   MALTEPE'de hafriyat yüklü kamyon yokuş aşağı inerken kontrolden çıkarak hızla bir apartman duvarına çarptı. Kazada sürücü hafif şekilde yaralanırken, binada yaşayanlar büyük korku ve panik yaşadı. Kaza 09.00 sıralarında Fındıklı Mahallesi Vişneli Sokak'ta meydana geldi. Mehmet Halil Kemaloğlu'nu kullandığı 34 GK 7720 plakalı hafriyat kamyonu inşaat alanından aldığı hafriyatı götürmek isterken bilinmeyen bir nedenle kontrolden çıktı. Kamyon aydınlatma direği ve bir otomobile çarptıktan sonra bir binanın giriş katına çarparak durabildi. Kazayı gören vatanadaşlar itfaiye, sağlık ve polis ekipleirne haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı sürücüyü ambulansla hastaneye kaldırdı. Kaza nedeniyle sokak trafiğe kapandı.

Maltepe'de hafriyat yüklü kamyon

 

MALTEPE'de hafriyat yüklü kamyon yokuş aşağı inerken kontrolden çıkarak hızla bir apartman duvarına çarptı. Kazada sürücü hafif şekilde yaralanırken, binada yaşayanlar büyük korku ve panik yaşadı.

Kaza 09.00 sıralarında Fındıklı Mahallesi Vişneli Sokak'ta meydana geldi. Mehmet Halil Kemaloğlu'nu kullandığı 34 GK 7720 plakalı hafriyat kamyonu inşaat alanından aldığı hafriyatı götürmek isterken bilinmeyen bir nedenle kontrolden çıktı. Kamyon aydınlatma direği ve bir otomobile çarptıktan sonra bir binanın giriş katına çarparak durabildi. Kazayı gören vatanadaşlar itfaiye, sağlık ve polis ekipleirne haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı sürücüyü ambulansla hastaneye kaldırdı. Kaza nedeniyle sokak trafiğe kapandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.