Maltepe'de 'Herkes İçin Spor Her Yerde Spor' etkinliği düzenlendi

SPOR 05.10.2021 - 07:14, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2528+ kez okundu.
 

Maltepe'de 'Herkes İçin Spor Her Yerde Spor' etkinliği düzenlendi

Maltepe'de 'Herkes İçin Spor Her Yerde Spor' etkinliği düzenlendi   Maltepe'de 'Herkes İçin Spor Her Yerde Spor' etkinliği düzenlendi Gençlik ve Spor Bakanlığının hedefleri doğrultusunda sporun tabana yayılması, spor faaliyetlerinin artırılması, spor branşları ile Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Okullarının tanıtılması amacıyla ''Spor Her Yerde'' mottosu ile İstanbul Valiliği Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Maltepe Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü işbirliğinde Orhangazi Şehir Parkı spor ve gençlik hizmetleri alanında tanıtım faaliyetleri 600 kişinin katılımı ile düzenlendi. Tırmanma Duvarı, Penaltı Atışı, Ayak Tenisi, Matrak, Corn Holl, Sumo Güresi, Mini Golf, Mas Güresi, Koca Ayak, Judo, Karate, Futbol, Badminton, Mini Voleybol, Ebru,  Ahşap Yakma, Yüz Boyama, Akıl Oyunları, Halat Çekme gibi etkinliklerde çocuklar ve gençler doyasıya eğlendi. Etkinliğe Maltepe Kaymakamı Bahri Tiryaki, Gençlik ve Spor İl Müdürü Prof.Dr. Burhanettin Hacıcaferoğlu, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Seyfi Güneysu, Spor Hizmetleri Müdürü Göksun Öz, Şube Müdürü Çağatay Akalın, Maltepe Gençlik Merkezi Müdürü Korhan Demirkol, Spor Kulüpleri yöneticileri ile sporcuları ve velileri katıldı.  

Maltepe'de 'Herkes İçin Spor Her Yerde Spor' etkinliği düzenlendi

 

Maltepe'de 'Herkes İçin Spor Her Yerde Spor' etkinliği düzenlendi

Gençlik ve Spor Bakanlığının hedefleri doğrultusunda sporun tabana yayılması, spor faaliyetlerinin artırılması, spor branşları ile Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Okullarının tanıtılması amacıyla ''Spor Her Yerde'' mottosu ile İstanbul Valiliği Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Maltepe Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü işbirliğinde Orhangazi Şehir Parkı spor ve gençlik hizmetleri alanında tanıtım faaliyetleri 600 kişinin katılımı ile düzenlendi.

Tırmanma Duvarı, Penaltı Atışı, Ayak Tenisi, Matrak, Corn Holl, Sumo Güresi, Mini Golf, Mas Güresi, Koca Ayak, Judo, Karate, Futbol, Badminton, Mini Voleybol, Ebru,  Ahşap Yakma, Yüz Boyama, Akıl Oyunları, Halat Çekme gibi etkinliklerde çocuklar ve gençler doyasıya eğlendi.

Etkinliğe Maltepe Kaymakamı Bahri Tiryaki, Gençlik ve Spor İl Müdürü Prof.Dr. Burhanettin Hacıcaferoğlu, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Seyfi Güneysu, Spor Hizmetleri Müdürü Göksun Öz, Şube Müdürü Çağatay Akalın, Maltepe Gençlik Merkezi Müdürü Korhan Demirkol, Spor Kulüpleri yöneticileri ile sporcuları ve velileri katıldı.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.