Maltepe'de inşaat çetesine operasyon!

POLİS & ADLİYE 04.03.2020 - 10:26, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2021+ kez okundu.
 

Maltepe'de inşaat çetesine operasyon!

Maltepe'de inşaat çetesine operasyon! İstanbul’da bazı inşaat firmalarına ait projeleri gasp ederek ele geçirdiği belirlenen bir çeteye operasyon düzenlendi. Mağdurları silahla tehdit eden şüphelilere düzenlenen baskında 48 kişi gözaltına alındı. SAHTE BELGE İLE SATIŞ Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri bir suç örgütünün; Maltepe başta olmak üzere İstanbul'un bazı ilçelerinde faaliyet gösteren inşaat projelerini gasp ettiği bilgisi üzerine çalışma başlattı. Yapılan araştırmalarda; şüphelilerin sahte belgeler düzenleyerek gasp edilen inşaat projelerini kendilerine aitmiş gibi göstererek alıcılara sattıkları anlaşıldı. EŞ ZAMANLI BASKIN YAPILDI   Yapılan incelemelerin ardından polis ekipleri Maltepe, Esenyurt, Küçükçekmece, Bakırköy, Kadıköy, Başakşehir, Beylikdüzü, Çatalca, Sarıyer, Şişli ve Kağıthane ile Mersin, Muğla illerinde eş zamanlı olarak baskın düzenledi. Baskında şebeke elebaşı M.A.'nın da aralarında bulunduğu 48 şüpheli yakalandı. Aramalarda çok sayıda silah ve evrak ele geçirildi

Maltepe'de inşaat çetesine operasyon!

İstanbul’da bazı inşaat firmalarına ait projeleri gasp ederek ele geçirdiği belirlenen bir çeteye operasyon düzenlendi. Mağdurları silahla tehdit eden şüphelilere düzenlenen baskında 48 kişi gözaltına alındı.

SAHTE BELGE İLE SATIŞ

Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri bir suç örgütünün; Maltepe başta olmak üzere İstanbul'un bazı ilçelerinde faaliyet gösteren inşaat projelerini gasp ettiği bilgisi üzerine çalışma başlattı. Yapılan araştırmalarda; şüphelilerin sahte belgeler düzenleyerek gasp edilen inşaat projelerini kendilerine aitmiş gibi göstererek alıcılara sattıkları anlaşıldı.

EŞ ZAMANLI BASKIN YAPILDI

 

Yapılan incelemelerin ardından polis ekipleri Maltepe, Esenyurt, Küçükçekmece, Bakırköy, Kadıköy, Başakşehir, Beylikdüzü, Çatalca, Sarıyer, Şişli ve Kağıthane ile Mersin, Muğla illerinde eş zamanlı olarak baskın düzenledi. Baskında şebeke elebaşı M.A.'nın da aralarında bulunduğu 48 şüpheli yakalandı. Aramalarda çok sayıda silah ve evrak ele geçirildi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.