Maltepe'de işyeri yangını meydana geldi.  

POLİS & ADLİYE 05.04.2021 - 09:04, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1779+ kez okundu.
 

Maltepe'de işyeri yangını meydana geldi.  

  Maltepe'de işyeri yangını meydana geldi.     İstanbul Maltepe'de bir işyerinin çatı kısmında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın nedeniyle kısa süreli panik yaşanırken, alevler itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu söndürüldü    Maltepe Başıbüyük Mahallesi,Yeşil Çamlık Sokak  üzerinde bulunan bir işyerinin çatısında saat 08.30 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın kısa sürede büyüdü. İhbar üzerine olay yerine Maltepe itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Alev alev yanan çatı, itfaiyenin müdahalesi sonucu söndürüldü. Olayda can kaybı ve yaralanma yaşanmazken, yanan çatıda maddi hasar meydana geldi. Yangının çıkış nedeni araştırılıyor.    

 

Maltepe'de işyeri yangını meydana geldi.  

 

İstanbul Maltepe'de bir işyerinin çatı kısmında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın nedeniyle kısa süreli panik yaşanırken, alevler itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu söndürüldü

 
 Maltepe Başıbüyük Mahallesi,Yeşil Çamlık Sokak  üzerinde bulunan bir işyerinin çatısında saat 08.30 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.
Yangın kısa sürede büyüdü. İhbar üzerine olay yerine Maltepe itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.
Alev alev yanan çatı, itfaiyenin müdahalesi sonucu söndürüldü.
Olayda can kaybı ve yaralanma yaşanmazken, yanan çatıda maddi hasar meydana geldi.
Yangının çıkış nedeni araştırılıyor.
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.