MALTEPE'DE KANLI GECE 3 YARALI

POLİS & ADLİYE 09.07.2021 - 02:52, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1703+ kez okundu.
 

MALTEPE'DE KANLI GECE 3 YARALI

Maltepe'de silahlı 'yan baktın' kavgası kamerada: 3 yaralı Maltepe'de restoran çıkışı iki grup arasında silahlı kavga çıktı.
MALTEPE'DE KANLI GECE 3 YARALI Maltepe'de silahlı 'yan baktın' kavgası kamerada: 3 yaralı Maltepe'de restoran çıkışı iki grup arasında silahlı kavga çıktı.    Maltepe'de restoran çıkışı iki grup arasında silahlı kavga çıktı. Çıkan kavgada 1 kişi silahla olmak üzere 3 kişi yaralandı. Hastaneye scooter ile gitmek isteyen şahsa ise otomobil çarptı. Olay,  gece saat 23.30 sıralarında Maltepe Yalı Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir restoran çıkışında alkollü oldukları iddia edilen iki grup arasında tartışma çıktı. Sözlü başlayan tartışma Şahin G. ve Olcay Ş. isimli şahısların havaya ateş açmaları sonrası silahlı kavgaya dönüştü. Açılan ateşte kurşunların hedefi olan Burak Karabacak yaralandı.   Scooter ile hastaneye giderken araba çarptı Çıkan kavgada darp edilen Onur Demircan hafif yaralanırken, darp edilen şahıslardan olan Ali Demircan'a ise yol üzerinde gördüğü scooter ile hastaneye gitmek istediği esnada otomobil çarptı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Silahla yaralanan Burak Karabacak ve otomobilin çarpması sonucu yaralanan Ali Demircan ambulansla hastaneye kaldırıldı. Çok sayıda kişi gözaltına alındı Kavgaya karışan 7 kişiden 4'ü gözaltına alınırken olay yerinden kaçan 3 kişiyi yakalamak içinse çalışmalar başlatıldı.
Maltepe'de silahlı 'yan baktın' kavgası kamerada: 3 yaralı Maltepe'de restoran çıkışı iki grup arasında silahlı kavga çıktı.

MALTEPE'DE KANLI GECE 3 YARALI

Maltepe'de silahlı 'yan baktın' kavgası kamerada: 3 yaralı Maltepe'de restoran çıkışı iki grup arasında silahlı kavga çıktı.

 

 Maltepe'de restoran çıkışı iki grup arasında silahlı kavga çıktı. Çıkan kavgada 1 kişi silahla olmak üzere 3 kişi yaralandı. Hastaneye scooter ile gitmek isteyen şahsa ise otomobil çarptı.

Olay,  gece saat 23.30 sıralarında Maltepe Yalı Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir restoran çıkışında alkollü oldukları iddia edilen iki grup arasında tartışma çıktı. Sözlü başlayan tartışma Şahin G. ve Olcay Ş. isimli şahısların havaya ateş açmaları sonrası silahlı kavgaya dönüştü. Açılan ateşte kurşunların hedefi olan Burak Karabacak yaralandı.

 

Scooter ile hastaneye giderken araba çarptı

Çıkan kavgada darp edilen Onur Demircan hafif yaralanırken, darp edilen şahıslardan olan Ali Demircan'a ise yol üzerinde gördüğü scooter ile hastaneye gitmek istediği esnada otomobil çarptı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Silahla yaralanan Burak Karabacak ve otomobilin çarpması sonucu yaralanan Ali Demircan ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Çok sayıda kişi gözaltına alındı

Kavgaya karışan 7 kişiden 4'ü gözaltına alınırken olay yerinden kaçan 3 kişiyi yakalamak içinse çalışmalar başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.