MALTEPE'DE KAR MASKELİ KORONAVİRUS PARTİSİ

POLİS & ADLİYE 15.04.2021 - 12:25, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2414+ kez okundu.
 

MALTEPE'DE KAR MASKELİ KORONAVİRUS PARTİSİ

MALTEPE'DE KAR MASKELİ CORONAVİRUS PARTİSİ Aralarında fenomenler de var! "Maltepe'de Bu kadarı da olmaz" dedirten kar maskeli korona partisine polis baskını   Pandemi kurallarını yok sayan 30 kişilik grup, Maltepe'deki  bir villada  loş ışık ve müzik eşliğinde alkol alıp özel parti düzenledi. Sosyal mesafe ve maske koronavirüs kurallarını hiçe sayan kalabalık grubun eğlencesi polis baskınıyla sona erdi.    Maltepe ilçe merkezinde bulunan bir villada yasak olmasına rağmen loş ışık ve müzik eşliğinde alkol tüketildiğini, içeridekilerin sosyal mesafe kurallarına uymadan oturdukları ihbarını aldı. İhbarı değerlendiren ekipler, villaya operasyon düzenledi. Aralarında sosyal medya fenomenlerinin de bulunduğu kişilere ceza kesildi.

MALTEPE'DE KAR MASKELİ CORONAVİRUS PARTİSİ

Aralarında fenomenler de var! "Maltepe'de Bu kadarı da olmaz" dedirten kar maskeli korona partisine polis baskını

 

Pandemi kurallarını yok sayan 30 kişilik grup, Maltepe'deki  bir villada  loş ışık ve müzik eşliğinde alkol alıp özel parti düzenledi. Sosyal mesafe ve maske koronavirüs kurallarını hiçe sayan kalabalık grubun eğlencesi polis baskınıyla sona erdi.

 

 Maltepe ilçe merkezinde bulunan bir villada yasak olmasına rağmen loş ışık ve müzik eşliğinde alkol tüketildiğini, içeridekilerin sosyal mesafe kurallarına uymadan oturdukları ihbarını aldı. İhbarı değerlendiren ekipler, villaya operasyon düzenledi. Aralarında sosyal medya fenomenlerinin de bulunduğu kişilere ceza kesildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.