MALTEPE'DE KAYMAKAMLIKTAN KURALLARA UYMAYANLAR İÇİN VATANDAŞ İHBAR HATTI

YEREL YÖNETİMLER 16.11.2020 - 11:56, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 858+ kez okundu.
 

MALTEPE'DE KAYMAKAMLIKTAN KURALLARA UYMAYANLAR İÇİN VATANDAŞ İHBAR HATTI

MALTEPE'DE KAYMAKAMLIKTAN KURALLARA UYMAYANLAR İÇİN VATANDAŞ İHBAR HATTI   Maltepe'de Artan koronavirüs vaka sayılarının düşürülmesi için denetimlerin arttırılması, kurallara uymayan yerlere ceza verilmesi ve vatandaşın  0 531 848 25 86' ye ihbarda bulunabilmesi konusunda Maltepe Kaynakamı Meftun Dallı Sosyal Medya hesabından uyardı. ''Değerli hemşehrilerim, #COVID19 tedbirlerine ısrarla ve inatla uymayanları, lütfen 0 531 848 25 86 numaralı telefona bildiriniz. İhbarda bulunanların kimlik ve iletişim bilgileri, kimseyle paylaşılmayacaktır. #SağlıkİçinHepimizİçin #BirlikteBaşaracağız ''  

MALTEPE'DE KAYMAKAMLIKTAN KURALLARA UYMAYANLAR İÇİN VATANDAŞ İHBAR HATTI

 

Maltepe'de Artan koronavirüs vaka sayılarının düşürülmesi için denetimlerin arttırılması, kurallara uymayan yerlere ceza verilmesi ve vatandaşın  0 531 848 25 86' ye ihbarda bulunabilmesi konusunda Maltepe Kaynakamı Meftun Dallı Sosyal Medya hesabından uyardı.

''Değerli hemşehrilerim,

#COVID19 tedbirlerine ısrarla ve inatla uymayanları, lütfen 0 531 848 25 86 numaralı telefona bildiriniz. İhbarda bulunanların kimlik ve iletişim bilgileri, kimseyle paylaşılmayacaktır. #SağlıkİçinHepimizİçin #BirlikteBaşaracağız ''

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.