Maltepe'de Kontrolden çıkan otomobil direğe çarptı,Yaralılar var

POLİS & ADLİYE 17.06.2019 - 05:36, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2133+ kez okundu.
 

Maltepe'de Kontrolden çıkan otomobil direğe çarptı,Yaralılar var

Maltepe'de Kontrolden çıkan otomobil direğe çarptı,Yaralılar var İstanbul Maltepe'de direksiyon hakimiyeti kaybeden otomobil, refüje çıktıktan sonra yol tabala direğine çarptı. Kazada sürücü ile birlikte yaralanan kişi sıkıştığı yerden kurtarıldı. Maltepe D-100 Karayolu İdealtepe mevkisinde, Maltepe'den Pendik istikametine gitmekte olan  Süleyman Saylan  yönetimindeki otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu trafik yönlendirme direğine çarptı.  İhbar üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.  Kazada sürücü Süleyman Saylan ile araçta bulunan  kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi,  Kartal Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.  

Maltepe'de Kontrolden çıkan otomobil direğe çarptı,Yaralılar var

İstanbul Maltepe'de direksiyon hakimiyeti kaybeden otomobil, refüje çıktıktan sonra yol tabala direğine çarptı. Kazada sürücü ile birlikte yaralanan kişi sıkıştığı yerden kurtarıldı.

Maltepe D-100 Karayolu İdealtepe mevkisinde, Maltepe'den Pendik istikametine gitmekte olan  Süleyman Saylan  yönetimindeki otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu trafik yönlendirme direğine çarptı. 

İhbar üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. 

Kazada sürücü Süleyman Saylan ile araçta bulunan  kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi,  Kartal Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.  
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.