MALTEPE'DE KORKU DOLU ANLAR?  OTOMOBİL ALEV ALEV YANDI  

POLİS & ADLİYE 03.06.2020 - 22:44, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2347+ kez okundu.
 

MALTEPE'DE KORKU DOLU ANLAR?  OTOMOBİL ALEV ALEV YANDI  

MALTEPE'DE KORKU DOLU ANLAR?  OTOMOBİL ALEV ALEV YANDI      Başıbüyük Mahallesi Büyükbakkalköy yolunda seyir halindeki bir otomobil alev alev yandı. Alevlerin metrelerce yükseldiği otomobildeki kişiler son anda kendilerini dışarı attı.     Edinilen bilgiye göre olay Maltepe Başıbüyük Mahallesi Büyükbakkalköy yolu üzerinde meydana geldi. Seyir halinde ki bir araç ön tarafından henüz nedeni bilinmeyen bir şekilde yanmaya başladı.  Alevlerin sardığı otomobilde bulunanlar kendilerini  son anda araçtan atarken otomobil alevler içinde kaldı. Alevlerin metrelerce yükseldiği otomobili görenlerin ihbarı üzerine olay yerine Maltepe İtfaiye ile 112 Hızır Acil sağlık ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine ulaşan İtfaiye ekibi çalışmaları sonucu yangın güçlükle söndürülürken araç kullanılamaz hale geldi. Maddi hasarın meydana geldiği olayda, yaralı ve can kaybı yaşanmadı.     

MALTEPE'DE KORKU DOLU ANLAR?  OTOMOBİL ALEV ALEV YANDI

  

 
Başıbüyük Mahallesi Büyükbakkalköy yolunda seyir halindeki bir otomobil alev alev yandı. Alevlerin metrelerce yükseldiği otomobildeki kişiler son anda kendilerini dışarı attı.  
 
Edinilen bilgiye göre olay Maltepe Başıbüyük Mahallesi Büyükbakkalköy yolu üzerinde meydana geldi. Seyir halinde ki bir araç ön tarafından henüz nedeni bilinmeyen bir şekilde yanmaya başladı. 
Alevlerin sardığı otomobilde bulunanlar kendilerini  son anda araçtan atarken otomobil alevler içinde kaldı. Alevlerin metrelerce yükseldiği otomobili görenlerin ihbarı üzerine olay yerine Maltepe İtfaiye ile 112 Hızır Acil sağlık ekipleri sevk edildi.
Kısa sürede olay yerine ulaşan İtfaiye ekibi çalışmaları sonucu yangın güçlükle söndürülürken araç kullanılamaz hale geldi.
Maddi hasarın meydana geldiği olayda, yaralı ve can kaybı yaşanmadı.   
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.