MALTEPE'DE KORKUTAN KAZA 2'Sİ POLİS 8 YARALI

POLİS & ADLİYE 29.06.2019 - 08:41, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1834+ kez okundu.
 

MALTEPE'DE KORKUTAN KAZA 2'Sİ POLİS 8 YARALI

                MALTEPE'DE KORKUTAN KAZA İstanbul’nun Maltepe ilçesine bağlı Küçükyalı Merkez Mahallesi D-100 yolunda Maltepe istikametinde ilerleyen 34 TEC 83 plakalı taksi, 34 EF 8254 plakalı otomobile arkadan çarptı.   Kaza için olay yerine gelen  trafik kazasına müdahale eden polis ekibine başka bir otomobilin takla atarak  çarpması sonucu 2’si polis 8 kişi yaralandı. Yaralanan iki polis memurunun durumunun iyi olduğu öğrenildi.  SÜRÜCÜ VE POLİS MEMURLARI YARALANDI    Yaralanan Polis memurları , kaza yerine gelen ambulansla Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü. Yaralı polis memurlarının durumunun iyi olduğu öğrenildi. Olay yerine 112 ambulansları ve polis ekipleri geldi.Bariyerlere çarptıktan sonra takla atıp polis otosuna çarparak durabilen 35 ABP 413 plakalı  aracın içinde   sıkışan vatandaşlar itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı  ilk müdahale olay yerinde sağlık ekipleri tarafından yapılan 5 kişi  tedbir amaçlı çevre hastanelere götürüldü .  Kaza sonrası bölgede geniş güvenlik önlemleri alan polis ekipleri, kazanın meydana geldiği yolda trafiği bir süre kontrollü olarak verdi. Kaza ile ilgili araştırma sürüyor.   

                MALTEPE'DE KORKUTAN KAZA

İstanbul’nun Maltepe ilçesine bağlı Küçükyalı Merkez Mahallesi D-100 yolunda Maltepe istikametinde ilerleyen 34 TEC 83 plakalı taksi, 34 EF 8254 plakalı otomobile arkadan çarptı. 

 Kaza için olay yerine gelen  trafik kazasına müdahale eden polis ekibine başka bir otomobilin takla atarak  çarpması sonucu 2’si polis 8 kişi yaralandı.

Yaralanan iki polis memurunun durumunun iyi olduğu öğrenildi. 

SÜRÜCÜ VE POLİS MEMURLARI YARALANDI

 

 Yaralanan Polis memurları , kaza yerine gelen ambulansla Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü. Yaralı polis memurlarının durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Olay yerine 112 ambulansları ve polis ekipleri geldi.Bariyerlere çarptıktan sonra takla atıp polis otosuna çarparak durabilen 35 ABP 413 plakalı  aracın içinde   sıkışan vatandaşlar itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı  ilk müdahale olay yerinde sağlık ekipleri tarafından yapılan 5 kişi  tedbir amaçlı çevre hastanelere götürüldü . 

Kaza sonrası bölgede geniş güvenlik önlemleri alan polis ekipleri, kazanın meydana geldiği yolda trafiği bir süre kontrollü olarak verdi. Kaza ile ilgili araştırma sürüyor. 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.