Maltepe'de korkutan yangın: Bitişik iki bina küle döndü

POLİS & ADLİYE 27.08.2020 - 23:29, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1646+ kez okundu.
 

Maltepe'de korkutan yangın: Bitişik iki bina küle döndü

Maltepe'de korkutan yangın: Bitişik iki bina küle döndü   MALTEPE'de bir kömürlükte çıkan yangın 2 ayrı gecekonduya sıçradı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Ölen veya yaralanan kimsenin olmadığı yangında gecekondularda hasar meydana geldi. Yangın, 17.30 sıralarında, Başıbüyük Mahallesi Taşlık Sokak üzerinde bulunan bir kömürlükte çıktı. Alevler kısa sürede kömürlüğün bitişiğinde bulunan iki gecekonduya sıçradı. Haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Gecekondularda yaşayan vatandaşlar tahliye edildi. Yangın çıkan sokağın dar ve yamaç olması nedeniyle itfaiye ekipleri zaman zaman zor anlar yaşadı. Yangın ekiplerin 30 dakikalık çalışması sonucu kontrol altına alındı. Ölen veya yaralanan kimsenin olmadığı yangında gecekondularda hasar meydana geldi. Bir mahalle sakini, "Kömürlüğe birisi herhangi bir şey atmış olabilir. Ondan sonra çatıyı sardı. Yangın devam etti. İçeride birileri yoktu. Yangın söndürüldü" dedi.

Maltepe'de korkutan yangın: Bitişik iki bina küle döndü

 

MALTEPE'de bir kömürlükte çıkan yangın 2 ayrı gecekonduya sıçradı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Ölen veya yaralanan kimsenin olmadığı yangında gecekondularda hasar meydana geldi.

Yangın, 17.30 sıralarında, Başıbüyük Mahallesi Taşlık Sokak üzerinde bulunan bir kömürlükte çıktı. Alevler kısa sürede kömürlüğün bitişiğinde bulunan iki gecekonduya sıçradı. Haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Gecekondularda yaşayan vatandaşlar tahliye edildi. Yangın çıkan sokağın dar ve yamaç olması nedeniyle itfaiye ekipleri zaman zaman zor anlar yaşadı. Yangın ekiplerin 30 dakikalık çalışması sonucu kontrol altına alındı. Ölen veya yaralanan kimsenin olmadığı yangında gecekondularda hasar meydana geldi.

Bir mahalle sakini, "Kömürlüğe birisi herhangi bir şey atmış olabilir. Ondan sonra çatıyı sardı. Yangın devam etti. İçeride birileri yoktu. Yangın söndürüldü" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.