Maltepe’de Korona Denetimi

YEREL YÖNETİMLER 06.11.2020 - 18:34, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1268+ kez okundu.
 

Maltepe’de Korona Denetimi

Maltepe’de Korona Denetimi Maltepe'de korona virüsle mücadele kapsamında kafe, restoran gibi iş yerlerinde ve tren istasyonunda denetim gerçekleştirildi. Maltepe’deki denetimlere Maltepe Kaymakamı Meftun Dallı, Maltepe Belediye Başkan Yardımcısı Yahya Han, emniyet, zabıta ve ilçe tarım ekipleri katıldı. Korona virüsle mücadele kapsamında İçişleri Bakanlığı tarafından yeni yayımlanan genelge doğrultusunda Maltepe'de geniş kapsamlı denetim gerçekleştirildi. Kafe, restoran, çay bahçeleri gibi iş yerlerinde uygulanan denetimde çalışanların ve vatandaşların kurallara uyup uymadıkları denetlendi. Maltepe Kaymakamı Meftun Dallı da ekiplere birlikte denetime katılarak vatandaşlara uyarılarda bulundu. Denetimler hakkında konuşan Maltepe Kaymakamı Meftun Dallı, ‘Denetimlerimiz iki koldan devam ediyor. Birisi iş yerlerindeki maske, mesafe, temizlik gibi kurallar. Bir de HES denetimimiz var. Pozitif veya temaslı vatandaşlarımızın evlerindeki izolasyon kurallarına uyup uymadıklarını denetliyoruz. İçişleri Bakanlığımızın yeni gönderdiği genelge gereği bütün gücümüzü kullanarak bu denetimi, mücadeleyi sıkı bir şekilde yapmaya gayret ediyoruz. İnsanlarımız bizimle birlikte hareket ederse, İnşallah kısa süre içerisinde normale dönmeyi umuyoruz” dedi.

Maltepe’de Korona Denetimi

Maltepe'de korona virüsle mücadele kapsamında kafe, restoran gibi iş yerlerinde ve tren istasyonunda denetim gerçekleştirildi.

Maltepe’deki denetimlere Maltepe Kaymakamı Meftun Dallı, Maltepe Belediye Başkan Yardımcısı Yahya Han, emniyet, zabıta ve ilçe tarım ekipleri katıldı.

Korona virüsle mücadele kapsamında İçişleri Bakanlığı tarafından yeni yayımlanan genelge doğrultusunda Maltepe'de geniş kapsamlı denetim gerçekleştirildi. Kafe, restoran, çay bahçeleri gibi iş yerlerinde uygulanan denetimde çalışanların ve vatandaşların kurallara uyup uymadıkları denetlendi. Maltepe Kaymakamı Meftun Dallı da ekiplere birlikte denetime katılarak vatandaşlara uyarılarda bulundu.

Denetimler hakkında konuşan Maltepe Kaymakamı Meftun Dallı, ‘Denetimlerimiz iki koldan devam ediyor. Birisi iş yerlerindeki maske, mesafe, temizlik gibi kurallar. Bir de HES denetimimiz var. Pozitif veya temaslı vatandaşlarımızın evlerindeki izolasyon kurallarına uyup uymadıklarını denetliyoruz. İçişleri Bakanlığımızın yeni gönderdiği genelge gereği bütün gücümüzü kullanarak bu denetimi, mücadeleyi sıkı bir şekilde yapmaya gayret ediyoruz. İnsanlarımız bizimle birlikte hareket ederse, İnşallah kısa süre içerisinde normale dönmeyi umuyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.