Maltepe'de kuaförler açıldı müşterilerini bekliyorlar

MAHALLELERİMİZ 12.05.2020 - 10:53, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2422+ kez okundu.
 

Maltepe'de kuaförler açıldı müşterilerini bekliyorlar

 Maltepe'de kuaförler açıldı müşterilerini bekliyorlar Maltepe ilçesinde yaklaşık 2 aydır kapalı olan berber ve kuaförler açılmaya başladı. Maltepe'de koronavirüs salgını nedeniyle bir süredir kapalı olan  berber ve  kadın kuaförleri, dün itibariyle iş başı yaptı. Randevu sistemiyle çalışan berber ve kuaförler, hijyen kurallarına uygun olarak çalışmaya başladı. Randevu sistemiyle çalışan kuaför ve berberlerde herhangi bir kuyruk görülmezken özellikle kadınların röfle ve boya için kuaförlere gittiği görüldü. Maltepe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri de ilçedeki berber ve kuaförleri tek tek gezerek uyulması gereken kurallar konusunda uyarılarda bulundu. AHMET UĞURLU KUAFÖR AYSUN UĞURLU Maltepe Beşçeşmelerde bulunan Ahmet kuaför Aysun Uğurlu, mesleklerine ve müşterilerine kavuştukları için mutlu olduklarını belirterek, "Dün dükkanımızı açtık ve müşteriyle buluştuk. Şu an randevulu çalışıyoruz. Müşterilerimiz randevu alarak sıra beklemeden saat başı olacak şekilde, 40- 50 dakikada bakımı bitirdikten sonra arada dezenfeksiyon yapıp, diğer müşterimizi alarak mesleğimizi icra ediyoruz. Eldivenlerimiz, maskelerimizi takarak, tek kullanımlık havlular ve tek kullanımlık peçeteler kullanıyoruz. Müşterilerimize ve mesleğimize döndüğümüz için gayet mutluyuz" dedi. AHMET UĞURLU KUAFÖR AHMET UĞURLU Yalı Mahallesi Beşçeşmeler Küçükyalı Caddesi Dar Sokak'ta hizmet veren Kuaför Ahmet sabah erken saatlerde dükkanımızı açtık.  Müşterilerimiz randevu alarak dükkana geliyor. Kuaför çalışanlarımız müşterilerini maske, eldiven ve siperlik ile karşıladı. Salonda müşterilerin bekleme yapmasına izin vermedik. Randevu saati gelen müşterilerimiz kabul edildi.  Önlemlerimizi alarak hassasiyet içerisinde hizmet ediyoruz" diye konuştu.         

 Maltepe'de kuaförler açıldı müşterilerini bekliyorlar

Maltepe ilçesinde yaklaşık 2 aydır kapalı olan berber ve kuaförler açılmaya başladı.

Maltepe'de koronavirüs salgını nedeniyle bir süredir kapalı olan  berber ve  kadın kuaförleri, dün itibariyle iş başı yaptı. Randevu sistemiyle çalışan berber ve kuaförler, hijyen kurallarına uygun olarak çalışmaya başladı. Randevu sistemiyle çalışan kuaför ve berberlerde herhangi bir kuyruk görülmezken özellikle kadınların röfle ve boya için kuaförlere gittiği görüldü. Maltepe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri de ilçedeki berber ve kuaförleri tek tek gezerek uyulması gereken kurallar konusunda uyarılarda bulundu.

AHMET UĞURLU KUAFÖR AYSUN UĞURLU

Maltepe Beşçeşmelerde bulunan Ahmet kuaför Aysun Uğurlu, mesleklerine ve müşterilerine kavuştukları için mutlu olduklarını belirterek, "Dün dükkanımızı açtık ve müşteriyle buluştuk. Şu an randevulu çalışıyoruz.

Müşterilerimiz randevu alarak sıra beklemeden saat başı olacak şekilde, 40- 50 dakikada bakımı bitirdikten sonra arada dezenfeksiyon yapıp, diğer müşterimizi alarak mesleğimizi icra ediyoruz. Eldivenlerimiz, maskelerimizi takarak, tek kullanımlık havlular ve tek kullanımlık peçeteler kullanıyoruz. Müşterilerimize ve mesleğimize döndüğümüz için gayet mutluyuz" dedi.

AHMET UĞURLU KUAFÖR AHMET UĞURLU

Yalı Mahallesi Beşçeşmeler Küçükyalı Caddesi Dar Sokak'ta hizmet veren Kuaför Ahmet sabah erken saatlerde dükkanımızı açtık.  Müşterilerimiz randevu alarak dükkana geliyor. Kuaför çalışanlarımız müşterilerini maske, eldiven ve siperlik ile karşıladı. Salonda müşterilerin bekleme yapmasına izin vermedik. Randevu saati gelen müşterilerimiz kabul edildi.  Önlemlerimizi alarak hassasiyet içerisinde hizmet ediyoruz" diye konuştu.   

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.