MALTEPE'DE MASKESİZ GEZERKEN KAYMAKAMA YAKALANDI

MAHALLELERİMİZ 20.08.2020 - 11:29, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2040+ kez okundu.
 

MALTEPE'DE MASKESİZ GEZERKEN KAYMAKAMA YAKALANDI

MALTEPE'DE MASKESİZ GEZERKEN KAYMAKAMA YAKALANDI   Hep birlikte hareket edersek başarabiliriz Maltepe’de korona virüsle mücadele kapsamında ilçe genelindeki restoran, kafe, özel eğitim merkezi ve benzeri yerlerde denetim yapıldı. İçişleri Bakanlığının yayınladığı genelge kapsamında Maltepe'de korona virüs denetimi yapıldı. Denetimler kapsamında özel eğitim merkezi, restoran, kafe gibi yerler denetlenirken, sokakta yürüyen vatandaşların da maske takıp takmadığı kontrol edildi. Denetime Maltepe Kaymakamı Meftun Dallı ve Maltepe Belediye Başkan Yardımcısı Yahya Han, Maltepe İlçe Emniyet Müdürü Selçuk Aldemir de katıldı. Yalı Mahallesi'nde özel bir rehabilitasyon merkezinin denetleyen Kaymakam Meftun Dallı, okulda maske ve sosyal mesafe kuralına karşı alınan tedbirleri kontrol ederek bilgi aldı. Dallı,  velilerle sohbet ederek maske ve sosyal kurallarına uyması özen göstermelerini istedi. Lütfen, maske, mesafe, temizlik kurallarına uyalım Denetimle ilgili konuşan Kaymakam Meftun Dallı, ‘İçişleri Bakanlığı talimatlı gereği bugün bütün iş kolları, ticarethanelerde ve vatandaşlarımızın toplu bulunduğu alanlarda genel bir denetim yapıyoruz. Daha önce denetimlerde olduğu gibi vatandaşlarımızı maske, mesafe, temizlik ve hijyen gibi diğer uyması gereken şartlar konusunda uyarılarda bulunuyoruz. Bu kurallara büyük bölümü uyduğunu düşünüyoruz. Kendilerine teşekkür ederiz. Ancak uymayan bir kısım vatandaşımızın yüzünden uyanların da emekleri, çabaları, hassasiyetleri, gayretleri boşa gidiyor. Bir kere daha bütün vatandaşlarımıza maske, mesafe, temizlik ve diğer uyması gereken şartlar hususunda hassasiyet rica ediyoruz. Özellikle istirham ediyoruz. Çünkü bu başarı olacaksa başarı bu işte mücadele hep birlikte hareket edersek olacak, bir kısmımız uymadığı zaman bu başarı gecikiyor. O yüzden lütfen, lütfen hassasiyet’ dedi Vatandaşı maskesiz dolaşmaması için uyardı Daha sonra sokakta yürüyen maskesiz vatandaşlarla karşılaşan Kaymakam Meftun Dallı, vatandaşlara maske vererek, maskesiz gezilmemesi gerektiği uyarısında bulundu   "KAYMAKAMIM ÇOK ÖZÜR DİLERİM" Rehabilitasyon merkezinden ayrılan Kaymakam Meftun Dallı sokakta denetim gerçekleştiği sırada bir vatandaşın maskesiz gezdiğini görerek yanına gitti. Maske takmayan vatandaşla konuşan Kaymakam Dallı 'Maskeniz yok mu?" diye sordu. Vatandaş " Maskem vardı kaymakamım ama kahvede çay içerken maskeyi orada unutmuşum. Çok özür dilerim." dedi. Kaymakam ise "Biz size maske verelim. Lütfen takınız. Bugün bütün iş yerlerinde vatandaşlarımızın bulunduğu her yerde denetim yapıyoruz. 'dedi ve maske verdi.

MALTEPE'DE MASKESİZ GEZERKEN KAYMAKAMA YAKALANDI

 

Hep birlikte hareket edersek başarabiliriz

Maltepe’de korona virüsle mücadele kapsamında ilçe genelindeki restoran, kafe, özel eğitim merkezi ve benzeri yerlerde denetim yapıldı.

İçişleri Bakanlığının yayınladığı genelge kapsamında Maltepe'de korona virüs denetimi yapıldı. Denetimler kapsamında özel eğitim merkezi, restoran, kafe gibi yerler denetlenirken, sokakta yürüyen vatandaşların da maske takıp takmadığı kontrol edildi. Denetime Maltepe Kaymakamı Meftun Dallı ve Maltepe Belediye Başkan Yardımcısı Yahya Han, Maltepe İlçe Emniyet Müdürü Selçuk Aldemir de katıldı.

Yalı Mahallesi'nde özel bir rehabilitasyon merkezinin denetleyen Kaymakam Meftun Dallı, okulda maske ve sosyal mesafe kuralına karşı alınan tedbirleri kontrol ederek bilgi aldı. Dallı,  velilerle sohbet ederek maske ve sosyal kurallarına uyması özen göstermelerini istedi.

Lütfen, maske, mesafe, temizlik kurallarına uyalım

Denetimle ilgili konuşan Kaymakam Meftun Dallı, ‘İçişleri Bakanlığı talimatlı gereği bugün bütün iş kolları, ticarethanelerde ve vatandaşlarımızın toplu bulunduğu alanlarda genel bir denetim yapıyoruz. Daha önce denetimlerde olduğu gibi vatandaşlarımızı maske, mesafe, temizlik ve hijyen gibi diğer uyması gereken şartlar konusunda uyarılarda bulunuyoruz. Bu kurallara büyük bölümü uyduğunu düşünüyoruz. Kendilerine teşekkür ederiz. Ancak uymayan bir kısım vatandaşımızın yüzünden uyanların da emekleri, çabaları, hassasiyetleri, gayretleri boşa gidiyor. Bir kere daha bütün vatandaşlarımıza maske, mesafe, temizlik ve diğer uyması gereken şartlar hususunda hassasiyet rica ediyoruz. Özellikle istirham ediyoruz. Çünkü bu başarı olacaksa başarı bu işte mücadele hep birlikte hareket edersek olacak, bir kısmımız uymadığı zaman bu başarı gecikiyor. O yüzden lütfen, lütfen hassasiyet’ dedi

Vatandaşı maskesiz dolaşmaması için uyardı

Daha sonra sokakta yürüyen maskesiz vatandaşlarla karşılaşan Kaymakam Meftun Dallı, vatandaşlara maske vererek, maskesiz gezilmemesi gerektiği uyarısında bulundu

 

"KAYMAKAMIM ÇOK ÖZÜR DİLERİM"

Rehabilitasyon merkezinden ayrılan Kaymakam Meftun Dallı sokakta denetim gerçekleştiği sırada bir vatandaşın maskesiz gezdiğini görerek yanına gitti. Maske takmayan vatandaşla konuşan Kaymakam Dallı 'Maskeniz yok mu?" diye sordu. Vatandaş " Maskem vardı kaymakamım ama kahvede çay içerken maskeyi orada unutmuşum. Çok özür dilerim." dedi. Kaymakam ise "Biz size maske verelim. Lütfen takınız. Bugün bütün iş yerlerinde vatandaşlarımızın bulunduğu her yerde denetim yapıyoruz. 'dedi ve maske verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.