MALTEPE'DE MEYDANLAR KUŞLARA KALDI

MAHALLELERİMİZ 13.12.2020 - 17:51, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2016+ kez okundu.
 

MALTEPE'DE MEYDANLAR KUŞLARA KALDI

MALTEPE'DE MEYDANLAR KUŞLARA KALDI Maltepe'de meydanlar kuşlara kaldı Hafta sonu kısıtlaması nedeniyle Maltepe'de meydanlar güvercinler ve diğer kuşlara kalırken, sokak hayvanları da adeta cirit attılar. Maltepe'de meydanlar kuşlara kaldı .Hafta sonu kısıtlama uygulamasına uyan ilçe halkı yaya olarak, alışverişini yapıp evlerine dönerken, belediye temizlik işçileri de mesai yaptılar. Güvenlik güçleri ilçe merkezi ve  mahallelerde denetimlerini sürdürürken, herhangi bir olumsuzluğun yaşanmadığını belirttiler. İlçenin en hareketli caddeleri olan Bağdat, İnönü, Feyzullah,Sahil yolu Caddesi ile Atatürk ve Beşçeşmeler meydanı tam bir sakinlik yaşadı.

MALTEPE'DE MEYDANLAR KUŞLARA KALDI

Maltepe'de meydanlar kuşlara kaldı Hafta sonu kısıtlaması nedeniyle Maltepe'de meydanlar güvercinler ve diğer kuşlara kalırken, sokak hayvanları da adeta cirit attılar.

Maltepe'de meydanlar kuşlara kaldı

.Hafta sonu kısıtlama uygulamasına uyan ilçe halkı yaya olarak, alışverişini yapıp evlerine dönerken, belediye temizlik işçileri de mesai yaptılar. Güvenlik güçleri ilçe merkezi ve  mahallelerde denetimlerini sürdürürken, herhangi bir olumsuzluğun yaşanmadığını belirttiler. İlçenin en hareketli caddeleri olan Bağdat, İnönü, Feyzullah,Sahil yolu Caddesi ile Atatürk ve Beşçeşmeler meydanı tam bir sakinlik yaşadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.