MALTEPE'DE MİNÜBÜS SÜRÜCÜLERİNE CEZA YAĞDI

POLİS & ADLİYE 23.05.2020 - 17:42, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2111+ kez okundu.
 

MALTEPE'DE MİNÜBÜS SÜRÜCÜLERİNE CEZA YAĞDI

MALTEPE'DE MİNÜBÜS SÜRÜCÜLERİNE CEZA YAĞDI   TRAFİK Denetleme Şube Müdürlüğü'ne bağlı sivil trafik ekipleri, Maltepe'de minibüslerde denetleme yaptı. Koronavis kapsamında alınan önlemlere uymadığı tespit edilen bir minibüs sürücülerine para cezası kesildi.   İstanbul Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'ne bağlı sivil trafik ekipleri, Maltepe Zümrütevler  köprüsünde minübüsleri denetledi. İçişleri Bakanlığı talimatıyla koronavirüs salgınını önlemek için toplu taşıma araçlarındaki taşıma kapasitesinin yarı yarıya azaltılmasına yönelik talimatlara uymayan minübüs sürücüsüne 'emre uymama' ve 'fazla yolcu taşıma' suçundan ceza kesildi Minibüslerde bulunan fazla yolcular ise indirilerek başka araçlarla gidecekleri yerlere gönderildi.      
MALTEPE'DE MİNÜBÜS SÜRÜCÜLERİNE CEZA YAĞDI
 
TRAFİK Denetleme Şube Müdürlüğü'ne bağlı sivil trafik ekipleri, Maltepe'de minibüslerde denetleme yaptı. Koronavis kapsamında alınan önlemlere uymadığı tespit edilen bir minibüs sürücülerine para cezası kesildi.

 

İstanbul Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'ne bağlı sivil trafik ekipleri, Maltepe Zümrütevler  köprüsünde minübüsleri denetledi. İçişleri Bakanlığı talimatıyla koronavirüs salgınını önlemek için toplu taşıma araçlarındaki taşıma kapasitesinin yarı yarıya azaltılmasına yönelik talimatlara uymayan minübüs sürücüsüne 'emre uymama' ve 'fazla yolcu taşıma' suçundan ceza kesildi Minibüslerde bulunan fazla yolcular ise indirilerek başka araçlarla gidecekleri yerlere gönderildi.  

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.