Maltepe’de Minübüsler Çarpıştı,Çok Sayıda Yaralı Var

POLİS & ADLİYE 08.06.2019 - 21:09, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2420+ kez okundu.
 

Maltepe’de Minübüsler Çarpıştı,Çok Sayıda Yaralı Var

Maltepe’de Minübüsler Çarpıştı,Çok Sayıda Yaralı Var   Maltepe Bağlarbaşı mahallesi Bağdat Caddesi üzerinde seyir halinde olan bir minibüs, önünde duran içi yolcu dolu minibüse duramayarak çarpması sonucu ,meydana gelen kazada 5 kişi yaralandı.Edinilen bilgiye göre,...     Kaza Maltepe Bağlarbaşı mahallesi Bağdat Caddesi’nde meydana geldi. Yolda seyir halinde olan bir hatlı minibüsün sürücüsü yaya geçidinin önünde minibüsünü durdurdu. O sırada arkadan gelmekte olan başka bir hatlı minibüs sürücüsü, önünde duran minibüse duramayarak çarptı. Önde duran minibüste bulunan yolculardan 5’i kaza sebebiyle yaralandı. Yaralılara ilk müdahale çevredekiler ve minibüsteki diğer vatandaşlar tarafından yapıldı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar, tedavi edilmek üzere çeşitli hastanelere kaldırılan  yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Kaza nedeniyle bir süre trafiğe kapanan minübüs yolu araçların kaldırılmasının ardından kontrollü olarak ulaşıma açıldı.Olay sonrası kazayla ilgili olarak inceleme başlatıldı.    

Maltepe’de Minübüsler Çarpıştı,Çok Sayıda Yaralı Var

 

Maltepe Bağlarbaşı mahallesi Bağdat Caddesi üzerinde seyir halinde olan bir minibüs, önünde duran içi yolcu dolu minibüse duramayarak çarpması sonucu ,meydana gelen kazada 5 kişi yaralandı.Edinilen bilgiye göre,...

 

  Kaza Maltepe Bağlarbaşı mahallesi Bağdat Caddesi’nde meydana geldi. Yolda seyir halinde olan bir hatlı minibüsün sürücüsü yaya geçidinin önünde minibüsünü durdurdu.

O sırada arkadan gelmekte olan başka bir hatlı minibüs sürücüsü, önünde duran minibüse duramayarak çarptı.

Önde duran minibüste bulunan yolculardan 5’i kaza sebebiyle yaralandı. Yaralılara ilk müdahale çevredekiler ve minibüsteki diğer vatandaşlar tarafından yapıldı.

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar, tedavi edilmek üzere çeşitli hastanelere kaldırılan  yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Kaza nedeniyle bir süre trafiğe kapanan minübüs yolu araçların kaldırılmasının ardından kontrollü olarak ulaşıma açıldı.Olay sonrası kazayla ilgili olarak inceleme başlatıldı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.