Maltepe'de Motosiklet Hırsızları

POLİS & ADLİYE 09.12.2020 - 13:07, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1966+ kez okundu.
 

Maltepe'de Motosiklet Hırsızları

Maltepe'de Motosiklet Hırsızları   Maltepe Başıbüyük Mahallesinde site içersinde  bulunan M.O adına kayıtlı motosikleti çalarak kayıplara karışan kimliği meçhul şahıslar ile alakalı polise giden M,O motosikletini çalan zanlılardan şikayetçi oldu. Olay, geçtiğimiz günlerde akşam saatlerinde Başıbüyük Mahallesi'nde gerçekleşti. Kimliği belirsiz iki kişi, park halindeki motosikleti çalarak, olay yerinden uzaklaştı. O anlar ise sitenin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.şüpheliler motosiklete yaklaşıyor, motosikleti çalmak için etrafı kolaçan ediyor. Bir süre sonra 2 şüpheli motosikletin kilidini kırıyor ve motosikletle birlikte gözden kayboluyor.   

Maltepe'de Motosiklet Hırsızları

 

Maltepe Başıbüyük Mahallesinde site içersinde  bulunan M.O adına kayıtlı motosikleti çalarak kayıplara karışan kimliği meçhul şahıslar ile alakalı polise giden M,O motosikletini çalan zanlılardan şikayetçi oldu.

Olay, geçtiğimiz günlerde akşam saatlerinde Başıbüyük Mahallesi'nde gerçekleşti. Kimliği belirsiz iki kişi, park halindeki motosikleti çalarak, olay yerinden uzaklaştı. O anlar ise sitenin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.şüpheliler motosiklete yaklaşıyor, motosikleti çalmak için etrafı kolaçan ediyor. Bir süre sonra 2 şüpheli motosikletin kilidini kırıyor ve motosikletle birlikte gözden kayboluyor.

  
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.