Maltepe'de Okul Hırsızları Yakalandı

POLİS & ADLİYE 08.06.2020 - 21:28, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1854+ kez okundu.
 

Maltepe'de Okul Hırsızları Yakalandı

Maltepe'de Okul Hırsızları Yakalandı   Maltepe Esenkent mahallesinde bir okuldan hırsızlık yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 2 şüpheli tutuklandı.   İstanbul Emniyet Müdürlüğü Maltepe İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince “Resmi Kurum ve Kuruluştan Hırsızlık” konusu ile ilgili yapılan çalışmalar kapsamında;  Maltepe İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Esenkent Mahallesi Kanipaşa Caddesi'ndeki bir okuldan yapılması üzerine çalışma başlattı.   Maltepe İlçe Emniyet Müdürlüğü 'den yapılan basın açıklaması aşağıdaki gibidir  İstanbul Emniyet Müdürlüğü Maltepe İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince “Resmi Kurum ve Kuruluştan Hırsızlık” konusu ile ilgili yapılan çalışmalar kapsamında; 06.06.2020 tarihi saat 03.54 sıralarında İlimiz Maltepe ilçesi Esenkent Mahallesi Kanipaşa Caddesi, üzerinde bulunan bir okula (2) şahsın girdiği ve ellerinde malzemeler ile Üsküdar Caddesi’ne doğru motosiklet ile kaçtıkları yönünde bilgi edinilmesi üzerine, bahse konu adrese ivedilikle geçilmiş ve elde edilen eşkâl bilgilerine uygun şahıslar üzerinde yapılan incelemelerde motosikletli 2 şahıs durdurulmuş, Efe B.(20) ve Musa Ç.(25) isimli şahısların yapılan üst aramasında; (6) adet metal sarı zil, (1) adet bilgisayar monitörü, (1) adet HP marka Laptop, (1) adet Bilgisayar kasası, (1) adet klavye, (1) adet mause, (2) adet siyah Fiş, (1) adet priz, (1) adet adaptör, (1) adet Televizyon, (1) adet plakasız motosiklet ele geçirilerek muhafaza altına alınmıştır. Konu ile ilgili yakalanan Efe B. ve Musa Ç. isimli şahıslar 06.06.2020 günü sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir. Kamuoyunun bilgisine sunulur.    

Maltepe'de Okul Hırsızları Yakalandı

 
Maltepe Esenkent mahallesinde bir okuldan hırsızlık yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 2 şüpheli tutuklandı.
 
İstanbul Emniyet Müdürlüğü Maltepe İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince “Resmi Kurum ve Kuruluştan Hırsızlık” konusu ile ilgili yapılan çalışmalar kapsamında;  Maltepe İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Esenkent Mahallesi Kanipaşa Caddesi'ndeki bir okuldan yapılması üzerine çalışma başlattı.
 
Maltepe İlçe Emniyet Müdürlüğü 'den yapılan basın açıklaması aşağıdaki gibidir 

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Maltepe İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince “Resmi Kurum ve Kuruluştan Hırsızlık” konusu ile ilgili yapılan çalışmalar kapsamında;

06.06.2020 tarihi saat 03.54 sıralarında İlimiz Maltepe ilçesi Esenkent Mahallesi Kanipaşa Caddesi, üzerinde bulunan bir okula (2) şahsın girdiği ve ellerinde malzemeler ile Üsküdar Caddesi’ne doğru motosiklet ile kaçtıkları yönünde bilgi edinilmesi üzerine, bahse konu adrese ivedilikle geçilmiş ve elde edilen eşkâl bilgilerine uygun şahıslar üzerinde yapılan incelemelerde motosikletli 2 şahıs durdurulmuş, Efe B.(20) ve Musa Ç.(25) isimli şahısların yapılan üst aramasında;

  • (6) adet metal sarı zil,
  • (1) adet bilgisayar monitörü,
  • (1) adet HP marka Laptop,
  • (1) adet Bilgisayar kasası,
  • (1) adet klavye,
  • (1) adet mause,
  • (2) adet siyah Fiş,
  • (1) adet priz,
  • (1) adet adaptör,
  • (1) adet Televizyon,
  • (1) adet plakasız motosiklet ele geçirilerek muhafaza altına alınmıştır.

Konu ile ilgili yakalanan Efe B. ve Musa Ç. isimli şahıslar 06.06.2020 günü sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir.

Kamuoyunun bilgisine sunulur.

 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.