MALTEPE'DE ORTALIK CAN PAZARINA DÖNDÜ,ARACA KURŞUN YAĞMURU

POLİS & ADLİYE 22.12.2019 - 05:12, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1685+ kez okundu.
 

MALTEPE'DE ORTALIK CAN PAZARINA DÖNDÜ,ARACA KURŞUN YAĞMURU

MALTEPE'DE ORTALIK CAN PAZARINA DÖNDÜ,ARACA KURŞUN YAĞMURU Son dakika… Maltepe’de otomobil kurşun yağmuruna tutuldu: Yaralılar var İstanbul'un Maltepe ilçesinde hareket halindeki otomobile düzenlenen silahlı saldırıda aracın içindeki iki kişi yaralandı. Yaralıların durumunun ağır olduğu bildirildi. Olay, Zümrütevler Mahallesi, Karaca Caddesi’nde saat 21.30 sıralarında meydana geldi. Bir otomobille gelen kişiler, cadde üzerinde ilerleyen 34 FZ 8154 plakalı otomobili kurşun yağmuruna tuttu. Saldırganlar geldikleri otomobille kaçarak izlerini kaybettirdi. Kurşun yağmuruna tutulan otomobilin içerisindeki Orhan Kılıç ve Okan Türkel ağır yaralandı. İhbar üzerine çok sayıda polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, ilk müdahalelerinin ardından Orhan Kılıç’ı Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim Ve Araştırma Hastanesi’ne, Okan Aktürk’ü de Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. HAYATİ TEHLİKELERİ VAR Yaralıların yoğun bakımdaki tedavilerinin sürdüğü ve hayati tehlikelerinin bulunduğu öğrenildi. Saldırıya uğrayanların yakınları olay yerine akın etti. Polis alarma geçerken olay yerine özel harekat ekipleri de sevk edildi. Özel harekatçıların da aralarında bulunduğu ekipler çevrede güvenlik önlemi aldı. Olay yeri inceleme ekipleri, otomobilin içerisinde ve çevresinde uzun süre delil araştırması yaptı. AV TÜFEĞİYLE ATEŞ ETMİŞLER Ekiplerin incelemesi sonucu, kişilerin ateş ettikleri silahın av tüfeği olduğu belirlendi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

MALTEPE'DE ORTALIK CAN PAZARINA DÖNDÜ,ARACA KURŞUN YAĞMURU

Son dakika… Maltepe’de otomobil kurşun yağmuruna tutuldu: Yaralılar var

İstanbul'un Maltepe ilçesinde hareket halindeki otomobile düzenlenen silahlı saldırıda aracın içindeki iki kişi yaralandı. Yaralıların durumunun ağır olduğu bildirildi.

Olay, Zümrütevler Mahallesi, Karaca Caddesi’nde saat 21.30 sıralarında meydana geldi. Bir otomobille gelen kişiler, cadde üzerinde ilerleyen 34 FZ 8154 plakalı otomobili kurşun yağmuruna tuttu.

Saldırganlar geldikleri otomobille kaçarak izlerini kaybettirdi. Kurşun yağmuruna tutulan otomobilin içerisindeki Orhan Kılıç ve Okan Türkel ağır yaralandı. İhbar üzerine çok sayıda polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekipleri, ilk müdahalelerinin ardından Orhan Kılıç’ı Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim Ve Araştırma Hastanesi’ne, Okan Aktürk’ü de Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı.

HAYATİ TEHLİKELERİ VAR

Yaralıların yoğun bakımdaki tedavilerinin sürdüğü ve hayati tehlikelerinin bulunduğu öğrenildi.

Saldırıya uğrayanların yakınları olay yerine akın etti. Polis alarma geçerken olay yerine özel harekat ekipleri de sevk edildi. Özel harekatçıların da aralarında bulunduğu ekipler çevrede güvenlik önlemi aldı.

Olay yeri inceleme ekipleri, otomobilin içerisinde ve çevresinde uzun süre delil araştırması yaptı.

AV TÜFEĞİYLE ATEŞ ETMİŞLER

Ekiplerin incelemesi sonucu, kişilerin ateş ettikleri silahın av tüfeği olduğu belirlendi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.