Maltepe'de Otel Odasında Ölü Bulundu

POLİS & ADLİYE 13.06.2019 - 17:49, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2315+ kez okundu.
 

Maltepe'de Otel Odasında Ölü Bulundu

Maltepe'de Otel Odasında Ölü Bulundu    İstanbul Maltepe ilçesinde  bir kişi kaldığı otel odasında ölü bulundu. Alınan bilgiye göre, Maltepe  Fındıklı Mahallesi'ndeki bir otelin 4. katındaki odada kalan 22 yaşındaki Samet Yıldız'ı yerde hareketsiz olarak bulan otel görevlileri durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi.  Otele gelen sağlık görevlileri Yılldız'ın hayatını kaybettiğini belirledi.  Antakya'da askerlik görevini sürdüren Samet Yıldız (22) izne çıkarak İstanbul'a geldi. Yıldız, dün akşam burada bulunan bir otele yerleşti Yıldız'ın cenazesi polis ekiplerinin incelemesinin ardından  otopsi işlemleri için Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Yıldız'ın ölüm nedeni yapılacak otopsi işlemlerinin ardından netlik kazanacak.  

Maltepe'de Otel Odasında Ölü Bulundu

  

İstanbul Maltepe ilçesinde  bir kişi kaldığı otel odasında ölü bulundu.
Alınan bilgiye göre, Maltepe  Fındıklı Mahallesi'ndeki bir otelin 4. katındaki odada kalan 22 yaşındaki Samet Yıldız'ı yerde hareketsiz olarak bulan otel görevlileri durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. 

Otele gelen sağlık görevlileri Yılldız'ın hayatını kaybettiğini belirledi.  Antakya'da askerlik görevini sürdüren Samet Yıldız (22) izne çıkarak İstanbul'a geldi. Yıldız, dün akşam burada bulunan bir otele yerleşti

Yıldız'ın cenazesi polis ekiplerinin incelemesinin ardından  otopsi işlemleri için Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Yıldız'ın ölüm nedeni yapılacak otopsi işlemlerinin ardından netlik kazanacak.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.