MALTEPE'DE OTOMOBİL EVİN BAHÇESİNE GİRDİ

POLİS & ADLİYE 05.07.2020 - 21:12, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2045+ kez okundu.
 

MALTEPE'DE OTOMOBİL EVİN BAHÇESİNE GİRDİ

MALTEPE'DE OTOMOBİL EVİN BAHÇESİNE GİRDİ Maltepe'de meydana gelen trafik kazasında sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, müstakil bir evin bahçesine girdi.    Kaza, saat 01.30 sıralarında  Zümrütevler Mahallesi Emek Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, Emek caddesi istikametine seyir halinde olan O.M idaresindeki 34 PMP 42 plakalı otomobil sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesinin ardından önce kaldırıma çıktı, daha sonra da müstakil bir evin bahçesine girdi. Kaza sonrası otomobil sürücüsü yaralanırken, neye uğradıklarını şaşıran ev sahibi durumu hemen haber vermesi üzerine Maltepe itfaiyesi, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.     Kısa sürede olay yerine gelen Maltepe itfaiyesi  otomobil kapısını levye ile açarak içinde sıkışan Cihan B.'yi kurtardı. Alkollü olduğu gözlenen Cihan B. 112 Acil Yardım ekipleri yaralı sürücüyü Kartal Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Burada tedavi altına alınan sürücünün durumunun iyi olduğu öğrenilirken, polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.            

MALTEPE'DE OTOMOBİL EVİN BAHÇESİNE GİRDİ

Maltepe'de meydana gelen trafik kazasında sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, müstakil bir evin bahçesine girdi. 
  Kaza, saat 01.30 sıralarında  Zümrütevler Mahallesi Emek Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, Emek caddesi istikametine seyir halinde olan O.M idaresindeki 34 PMP 42 plakalı otomobil sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesinin ardından önce kaldırıma çıktı, daha sonra da müstakil bir evin bahçesine girdi. Kaza sonrası otomobil sürücüsü yaralanırken, neye uğradıklarını şaşıran ev sahibi durumu hemen haber vermesi üzerine Maltepe itfaiyesi, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.     Kısa sürede olay yerine gelen Maltepe itfaiyesi  otomobil kapısını levye ile açarak içinde sıkışan Cihan B.'yi kurtardı. Alkollü olduğu gözlenen Cihan B. 112 Acil Yardım ekipleri yaralı sürücüyü Kartal Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Burada tedavi altına alınan sürücünün durumunun iyi olduğu öğrenilirken, polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.  
 
 
 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.