Maltepe'de otomobille bariyer arasında kalan motosikletli yaralandı

POLİS & ADLİYE 28.10.2020 - 04:53, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1863+ kez okundu.
 

Maltepe'de otomobille bariyer arasında kalan motosikletli yaralandı

Maltepe'de otomobille bariyer arasında kalan motosikletli yaralandı   MALTEPE D-100 Karayolu'nda motosiklet sürücüsü otomobille bariyer arasında kaldı. Motosikletten düşerek refüjdeki yeşillik alana sürüklenen yaralı için vatandaşlar yardıma koştu. Kaza  D-100 Karayolu  İdealtepe mevkiinde sabah saatlerinde meydana geldi. Kadıköy istikametine giden 34 CHJ 962 plakalı motosikletli, iddiaya  göre Fatih Akça'nın kullandığı 09 AAK 587 plakalı otomobil ile bariyerler arasında kaldı. Sürücüsünün kontrolünden çıkan motosiklet yola savruldu. Motosikletten düşen  sürücü ise sürüklenerek orta refüjdeki yeşillik alanda durabildi. Sürücünün yardımına diğer sürücüler koştu. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri çağrıldı.Yardıma gelen başka motosiklet sürücü yaralının başının altına kaskını koyduktan sonra su verdi. Diğer sürücüler yola savrulan motosikleti kaldırarak başka bir kazanın yaşanmaması için önlem aldı. Ayağından yaralanan sürücüye ilk müdahale olay yerinde yapıldı. Sedyeye konulan yaralı ambulansla hastaneye kaldırıldı. Otomobil sürücüsü Fatih Akça ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Kaza nedeniyle kısa süreli trafik yoğunluğu yaşandı. 

Maltepe'de otomobille bariyer arasında kalan motosikletli yaralandı

 

MALTEPE D-100 Karayolu'nda motosiklet sürücüsü otomobille bariyer arasında kaldı. Motosikletten düşerek refüjdeki yeşillik alana sürüklenen yaralı için vatandaşlar yardıma koştu.

Kaza  D-100 Karayolu  İdealtepe mevkiinde sabah saatlerinde meydana geldi. Kadıköy istikametine giden 34 CHJ 962 plakalı motosikletli, iddiaya  göre Fatih Akça'nın kullandığı 09 AAK 587 plakalı otomobil ile bariyerler arasında kaldı. Sürücüsünün kontrolünden çıkan motosiklet yola savruldu. Motosikletten düşen  sürücü ise sürüklenerek orta refüjdeki yeşillik alanda durabildi. Sürücünün yardımına diğer sürücüler koştu. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri çağrıldı.Yardıma gelen başka motosiklet sürücü yaralının başının altına kaskını koyduktan sonra su verdi. Diğer sürücüler yola savrulan motosikleti kaldırarak başka bir kazanın yaşanmaması için önlem aldı. Ayağından yaralanan sürücüye ilk müdahale olay yerinde yapıldı. Sedyeye konulan yaralı ambulansla hastaneye kaldırıldı. Otomobil sürücüsü Fatih Akça ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Kaza nedeniyle kısa süreli trafik yoğunluğu yaşandı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.