Maltepe'de Pandemi sürecinde okul ve kırtasiye alışverişi nereden yapmalıyız?

EKONOMİ 11.11.2020 - 12:09, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1763+ kez okundu.
 

Maltepe'de Pandemi sürecinde okul ve kırtasiye alışverişi nereden yapmalıyız?

Maltepe'de Pandemi sürecinde okul ve kırtasiye alışverişi nereden yapmalıyız? Okulların açılması ile . Pandemi döneminde pek çok insan evlerinden online alışveriş yapmayı tercih etmeye başladı bu alışkanlık hızlı şekilde devam etmekte. Online alışveriş siteleri bu dönemde herkese büyük kolaylık sağladılar. Sıra okul alışverişine geldi. Peki bu pandemi döneminde kırtasiyeye gitmek yerine neden online alışveriş yapmalısınız? Kırtasiye malzemeleri alışverişinde genellikle okullar bir liste vermekte ve çoğu zaman bu listedeki ürünleri bulmak için birden çok kırtasiye gezmek gerekmektedir. Ayrıca kırtasiye ürün fiyatları genellikle mağazalarda bir tık yüksek olmaktadır. Bunun en önemli nedenlerinden biri giderlerin fazla olması diyebiliriz. Online alışverişte ise mağaza giderleri olmadığı için fiyatlar mağazaya göre daha uygun olabilmektedir. Peki, gelelim en önemli soruya. Kırtasiye ürünleri online olarak nereden alınır? Şipşak Teslim  Türkiye'nin en geniş online kırtasiye mağazalarının başında gelmektedir. Çok fazla kırtasiye çeşitleri ve uygun fiyat ile bir tık uzağınızda sizlere hizmet etmek için profesyonel ekibi ile sizleri beklemekte Şipşak Teslim Tüm kırtasiye ve ofis malzemelerini, pandemi sürecinin temas korkusunu en aza indirerek atlatılmasına destekleyici bir uygulama dır. Maltepe ilçemizi temel alarak başlayan uygulama,ücretsiz şekilde telefonlara indirilmektedir. IOS: https://apps.apple.com/.C59FipC5.id1535791526... ANDROIT : https://play.google.com/store/apps/details...

Maltepe'de Pandemi sürecinde okul ve kırtasiye alışverişi nereden yapmalıyız?

Okulların açılması ile . Pandemi döneminde pek çok insan evlerinden online alışveriş yapmayı tercih etmeye başladı bu alışkanlık hızlı şekilde devam etmekte. Online alışveriş siteleri bu dönemde herkese büyük kolaylık sağladılar. Sıra okul alışverişine geldi. Peki bu pandemi döneminde kırtasiyeye gitmek yerine neden online alışveriş yapmalısınız? Kırtasiye malzemeleri alışverişinde genellikle okullar bir liste vermekte ve çoğu zaman bu listedeki ürünleri bulmak için birden çok kırtasiye gezmek gerekmektedir. Ayrıca kırtasiye ürün fiyatları genellikle mağazalarda bir tık yüksek olmaktadır. Bunun en önemli nedenlerinden biri giderlerin fazla olması diyebiliriz. Online alışverişte ise mağaza giderleri olmadığı için fiyatlar mağazaya göre daha uygun olabilmektedir. Peki, gelelim en önemli soruya. Kırtasiye ürünleri online olarak nereden alınır?

Şipşak Teslim  Türkiye'nin en geniş online kırtasiye mağazalarının başında gelmektedir. Çok fazla kırtasiye çeşitleri ve uygun fiyat ile bir tık uzağınızda sizlere hizmet etmek için profesyonel ekibi ile sizleri beklemekte

Tüm kırtasiye ve ofis malzemelerini, pandemi sürecinin temas korkusunu en aza indirerek atlatılmasına destekleyici bir uygulama dır.
Maltepe ilçemizi temel alarak başlayan uygulama,ücretsiz şekilde telefonlara indirilmektedir.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.