MALTEPE'DE POLİS EKİPLERİ OKULLARIN ÇEVRESİNDE DENETİM YAPTI

POLİS & ADLİYE 08.09.2021 - 06:33, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1739+ kez okundu.
 

MALTEPE'DE POLİS EKİPLERİ OKULLARIN ÇEVRESİNDE DENETİM YAPTI

MALTEPE'DE POLİS EKİPLERİ  OKULLARIN ÇEVRESİNDE DENETİM YAPTI     Okulların açıldığı ilk gün Maltepe'de polis ekipleri okulların çevresinde denetim yaptı. Yüz yüze eğitimin başlanmasının ardından öğrencilerin korunmasına yönelik okul çevrelerinde denetim gerçekleştirildi.     Milyonlarca öğrenci bugün yüz yüze eğitime başladı. Maltepe İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ise ilçede bulunan liselerin etrafında denetim yaptı. Çıkış saati gelen öğrencilerin güvenli bir şekilde okuldan ayrılmaları sağlandı. Okulun çevresinden geçen ve öğrencilerini bekleyen araçlar ile motosikletler tek tek durdurularak arandı. Araçlarda bulunan kişilerin kimlik sorgulamaları yapıldı. Polis, öğrencilere, sürücülere ve esnafa uyarılarda bulunup, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirlerini içeren broşür dağıttı.

MALTEPE'DE POLİS EKİPLERİ  OKULLARIN ÇEVRESİNDE DENETİM YAPTI

 

 

Okulların açıldığı ilk gün Maltepe'de polis ekipleri okulların çevresinde denetim yaptı. Yüz yüze eğitimin başlanmasının ardından öğrencilerin korunmasına yönelik okul çevrelerinde denetim gerçekleştirildi.    

Milyonlarca öğrenci bugün yüz yüze eğitime başladı. Maltepe İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ise ilçede bulunan liselerin etrafında denetim yaptı. Çıkış saati gelen öğrencilerin güvenli bir şekilde okuldan ayrılmaları sağlandı. Okulun çevresinden geçen ve öğrencilerini bekleyen araçlar ile motosikletler tek tek durdurularak arandı. Araçlarda bulunan kişilerin kimlik sorgulamaları yapıldı. Polis, öğrencilere, sürücülere ve esnafa uyarılarda bulunup, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirlerini içeren broşür dağıttı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.