Maltepe'de polise silahlı saldırı yapanlar yakalandı

POLİS & ADLİYE 02.10.2020 - 12:54, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1721+ kez okundu.
 

Maltepe'de polise silahlı saldırı yapanlar yakalandı

Maltepe'de polise silahlı saldırı yapanlar yakalandı Maltepede 2 ay önce silahlı grubun bulunduğu ihbarının yapıldığı kafeye baskın düzenleyen polise bir kişi ateş ederek kaçmıştı. Polise saldırıp kaçan şüphelinin görüntüleri ortaya çıktı. Olay, 2 ay önce Maltepe Küçükyalı'da bulunan kafede meydana geldi. Silahlı kişilerin olduğu ihbarını alan sivil polis ekipleri kafeye baskın düzenledi. Ekiplerin geldiğini fark eden bir kişi ise polise silahla ateş ederek olay yerinden kaçtı. Bunun üzerine polis ekipleri kafede bulunan 9 kişiyi gözaltına aldı. Polislerin yaptığı üst aramalarında 3 silah ele geçirildi. Güvenlik kameralarını inceleyen polis ekipleri saldırganın kimliğini belirledi. Çok sayıda suç kaydı bulunan Murat D.'nin yakalanması için çalışma başlatıldı. Şüphelinin Aydınevler Mahallesi'ndeki oto tamircisinde bulunduğunu tespit eden ekipler şüpheliyi yakaladı. Alınan ifadesinin ardından adliyeye sevk edilen Murat D. adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Maltepe'de polise silahlı saldırı yapanlar yakalandı

Maltepede 2 ay önce silahlı grubun bulunduğu ihbarının yapıldığı kafeye baskın düzenleyen polise bir kişi ateş ederek kaçmıştı. Polise saldırıp kaçan şüphelinin görüntüleri ortaya çıktı.

Olay, 2 ay önce Maltepe Küçükyalı'da bulunan kafede meydana geldi. Silahlı kişilerin olduğu ihbarını alan sivil polis ekipleri kafeye baskın düzenledi. Ekiplerin geldiğini fark eden bir kişi ise polise silahla ateş ederek olay yerinden kaçtı. Bunun üzerine polis ekipleri kafede bulunan 9 kişiyi gözaltına aldı. Polislerin yaptığı üst aramalarında 3 silah ele geçirildi. Güvenlik kameralarını inceleyen polis ekipleri saldırganın kimliğini belirledi. Çok sayıda suç kaydı bulunan Murat D.'nin yakalanması için çalışma başlatıldı. Şüphelinin Aydınevler Mahallesi'ndeki oto tamircisinde bulunduğunu tespit eden ekipler şüpheliyi yakaladı. Alınan ifadesinin ardından adliyeye sevk edilen Murat D. adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.