Maltepe'de polisten kaçan şahıs intihar etti

POLİS & ADLİYE 26.06.2019 - 10:40, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1063+ kez okundu.
 

Maltepe'de polisten kaçan şahıs intihar etti

Maltepe'de polisten kaçan şahıs intihar etti   İstanbul'un Maltepe ilçesi Fındıklı mahallesinde silahla yaralama olayına karışan  daha sonra, polisten  kaçan şahıs kendi silahı ile intihar etti.   Edinilen bilgiye göre, Maltepe Fındıklı Mahallesinde 20 Haziran günü iddiaya göre silahla yaralama olayına karıştığı öğrenilen D. G.isimli  polisten kaçan zanlı Fındıklı mahallesi bir yıkamacı civarında kıstırıldı.   Olay yerine özel harekat polisleri de sevk edilirken,.Polis ekipleri şahsı teslim olmaya ikna etmeye çalışsa da şahıs bir türlü ikna olmadı.    Bir süre sonra zanlı elindeki silahla intihar etti.İhbar üzerine olay yerine sağlık  ekipleri geldi. Sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrolde D.G.’nin hayatını kaybettiği belirlendi.  Emniyet yetkilileri, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.      

Maltepe'de polisten kaçan şahıs intihar etti

 

İstanbul'un Maltepe ilçesi Fındıklı mahallesinde silahla yaralama olayına karışan  daha sonra, polisten  kaçan şahıs kendi silahı ile intihar etti.

 

Edinilen bilgiye göre, Maltepe Fındıklı Mahallesinde 20 Haziran günü iddiaya göre silahla yaralama olayına karıştığı öğrenilen D. G.isimli  polisten kaçan zanlı Fındıklı mahallesi bir yıkamacı civarında kıstırıldı. 

 Olay yerine özel harekat polisleri de sevk edilirken,.Polis ekipleri şahsı teslim olmaya ikna etmeye çalışsa da şahıs bir türlü ikna olmadı.  

 Bir süre sonra zanlı elindeki silahla intihar etti.İhbar üzerine olay yerine sağlık  ekipleri geldi. Sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrolde D.G.’nin hayatını kaybettiği belirlendi.

 Emniyet yetkilileri, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.