Maltepe'de Ramazan Bayramı öncesi sıkı denetim

SAĞLIK 03.06.2019 - 13:22, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1504+ kez okundu.
 

Maltepe'de Ramazan Bayramı öncesi sıkı denetim

Maltepe'de Ramazan Bayramı öncesi sıkı denetim Ramazan bayramı öncesi gıda denetimlerini sıklaştıran Maltepe Belediyesi’ne bağlı ekipler, 170 işletmeyi denetledi.   Maltepe Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü gıda denetim ve Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Ramazan ayı ile birlikte denetimlerini sıklaştırdı. İlçe genelinde 145’i fırın ve unlu mamuller işletmesi olmak üzere toplamda 170 gıda işletmesine yönelik denetim gerçekleştirildi. İşletmelerde hijyen ve ilaçlatma ile izin belgelerinin denetimi gerçekleştirilirken, genel kontroller de yapıldı. Bu kapsamda eksiklikleri olan işletmeler uyarılırken, belediye ekipleri, ilgili işletmelere, eksikliklerini tamamlaması için ek süre verdi. Denetimlerin Ramazan bayramı öncesi ve sırasında da devam edeceği ifade edildi.  “HALKIMIZIN SAĞLIĞI TEMEL ÖNCELİĞİMİZ” Konuyla ilgili bir açıklama yapan Belediye Başkanı Ali Kılıç, vatandaşların sağlığıyla ilgili konularda asla taviz vermeyeceklerini ifade ederek, “Öncelikle tüm vatandaşlarımızın Ramazan Bayramı’nı kutluyorum. Halkımızın sağlığı temel önceliğimiz. Bu kapsamda sürdürdüğümüz denetimlerimizi Ramazan Bayramı’nda daha da sıklaştıracağız. Maltepeliler her şeyin en iyisine layık” dedi  

Maltepe'de Ramazan Bayramı öncesi sıkı denetim

Ramazan bayramı öncesi gıda denetimlerini sıklaştıran Maltepe Belediyesi’ne bağlı ekipler, 170 işletmeyi denetledi.  

Maltepe Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü gıda denetim ve Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Ramazan ayı ile birlikte denetimlerini sıklaştırdı. İlçe genelinde 145’i fırın ve unlu mamuller işletmesi olmak üzere toplamda 170 gıda işletmesine yönelik denetim gerçekleştirildi. İşletmelerde hijyen ve ilaçlatma ile izin belgelerinin denetimi gerçekleştirilirken, genel kontroller de yapıldı. Bu kapsamda eksiklikleri olan işletmeler uyarılırken, belediye ekipleri, ilgili işletmelere, eksikliklerini tamamlaması için ek süre verdi. Denetimlerin Ramazan bayramı öncesi ve sırasında da devam edeceği ifade edildi. 

“HALKIMIZIN SAĞLIĞI TEMEL ÖNCELİĞİMİZ”

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Belediye Başkanı Ali Kılıç, vatandaşların sağlığıyla ilgili konularda asla taviz vermeyeceklerini ifade ederek, “Öncelikle tüm vatandaşlarımızın Ramazan Bayramı’nı kutluyorum. Halkımızın sağlığı temel önceliğimiz. Bu kapsamda sürdürdüğümüz denetimlerimizi Ramazan Bayramı’nda daha da sıklaştıracağız. Maltepeliler her şeyin en iyisine layık” dedi  
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.