Maltepe'de sahte içki operasyonu

POLİS & ADLİYE 26.11.2019 - 20:09, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 739+ kez okundu.
 

Maltepe'de sahte içki operasyonu

Maltepe'de sahte içki operasyonu MALTEPE'de bir işyerine yönelik olarak düzenlenen operasyonda,126 şişe ve 5 bidon sahte içki ele geçirilirken 4 kişi gözaltına alındı. Maltepe İlçe Emniyet Müdürlüğü-Basın Duyurusu   İstanbul Emniyet Müdürlüğü Maltepe İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışmalar kapsamında;   İlimiz Maltepe ilçesi Turgut Özal Bulvarı üzerinde bulunan bir işyerinde 20.11.2019 günü saat 23.00 sıralarında yapılan aramada;   • 3 adet ruhsatsız tabanca, • 126 şişe ve 5 bidon sahte içki, • 1 adet çelik yelek, • 9 adet fişek ele geçirilmiştir.   Konu ile ilgili yakalanan Nergis G. (37), Sacit P. (44), Öner E. (44) ve İlker D. (26) isimli şahıslar işlemlerinin tamamlanmasının ardından savcılık talimatıyla serbest bırakılmıştır.   Kamuoyunun bilgisine sunulur.  

Maltepe'de sahte içki operasyonu

MALTEPE'de bir işyerine yönelik olarak düzenlenen operasyonda,126 şişe ve 5 bidon sahte içki ele geçirilirken 4 kişi gözaltına alındı.

Maltepe İlçe Emniyet Müdürlüğü-Basın Duyurusu

 

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Maltepe İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışmalar kapsamında;
 
İlimiz Maltepe ilçesi Turgut Özal Bulvarı üzerinde bulunan bir işyerinde 20.11.2019 günü saat 23.00 sıralarında yapılan aramada;
 
• 3 adet ruhsatsız tabanca,
• 126 şişe ve 5 bidon sahte içki,
• 1 adet çelik yelek,
• 9 adet fişek ele geçirilmiştir.
 
Konu ile ilgili yakalanan Nergis G. (37), Sacit P. (44), Öner E. (44) ve İlker D. (26) isimli şahıslar işlemlerinin tamamlanmasının ardından savcılık talimatıyla serbest bırakılmıştır.
 
Kamuoyunun bilgisine sunulur.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.