MALTEPE'DE SAHTE İÇKİ OPERASYONU

POLİS & ADLİYE 20.10.2020 - 11:21, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1408+ kez okundu.
 

MALTEPE'DE SAHTE İÇKİ OPERASYONU

MALTEPE'DE SAHTE İÇKİ OPERASYONU   Maltepe  düzenlenen operasyonlarda bir miktar sahte içki ele geçirildi, 4 şüpheli gözaltına alındı. Maltepe  düzenlenen operasyonlarda bir miktar sahte içki ele geçirildi, 4 şüpheli gözaltına alındı. Maltepe İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 18 Ekim'de Küçükyalı Mahallesi'ndeki bir adreste sahte alkol üretimi ve satışı yapıldığı bilgisi üzerine çalışma başlattı. Adrese operasyon düzenleyen ekipler,  5 şişe halinde 4,5 litre etil alkol, etil alkolden u¨retildiği değerlendirilen 7 şişe halinde 5 litre viski ve rakı, 2 aroma verici, 14 boş etil alkol şişesi ve 25 boş alkol şişesi bulundu. Adresteki Şihmus A. (47) ve Berk A. (20) gözaltına alındı.  

MALTEPE'DE SAHTE İÇKİ OPERASYONU

 

Maltepe  düzenlenen operasyonlarda bir miktar sahte içki ele geçirildi, 4 şüpheli gözaltına alındı.

Maltepe  düzenlenen operasyonlarda bir miktar sahte içki ele geçirildi, 4 şüpheli gözaltına alındı.

Maltepe İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 18 Ekim'de Küçükyalı Mahallesi'ndeki bir adreste sahte alkol üretimi ve satışı yapıldığı bilgisi üzerine çalışma başlattı.

Adrese operasyon düzenleyen ekipler,  5 şişe halinde 4,5 litre etil alkol, etil alkolden u¨retildiği değerlendirilen 7 şişe halinde 5 litre viski ve rakı, 2 aroma verici, 14 boş etil alkol şişesi ve 25 boş alkol şişesi bulundu. Adresteki Şihmus A. (47) ve Berk A. (20) gözaltına alındı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.