Maltepe’de Şehit aileleri ve gaziler iftarda ağırlandı

YEREL YÖNETİMLER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.05.2019 - 14:22, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1251+ kez okundu.
 

Maltepe’de Şehit aileleri ve gaziler iftarda ağırlandı

Maltepe’de Şehit aileleri ve gaziler iftarda ağırlandı Maltepe Kaymakamlığı her yıl geleneksel olarak düzenlediği iftar programında şehit aileleri ve gaziler ile iftar sofrasında buluştu.  Maltepe Cevahir Hotel İstanbul Asia'da düzenlenen iftar programına, AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz, Maltepe Kaymakamı Meftun Dallı, Ak Parti Maltepe İlçe Başkanı Mehmet Erikçi, İYİ Parti Maltepe İlçe Başkanı Yağız Bayraktar, daire müdürleri,  mahalle muhtarları, STK'lar ile şehit aileleri ve gaziler katıldı. İftar öncesi Maltepe Kaymakamı Meftun Dallı, şehit aileleri ve gazilerin masalarını dolaşarak hepsiyle tek tek sohbet etti. İftar programı Kuran tilaveti ile başladı. Daha sonra vatani görevi sırasında şehit düşenler için dualar edilip oruçlar açıldı. İftar programında konuşan Kaymakam Meftun Dallı, şehit aileleri ve gazilere düzenlenen iftar programına katıldıkları için teşekkür ederek böyle bir programda bir arada olmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Şehit yakınları ve gaziler ile ailelerine hayırlı Ramazanlar dileyen Kaymakam Meftun Dallı, "Aziz şehitlerimizin ve gazilerimizin çok kıymetli aileleri,  hepiniz iftarımıza hoş geldiniz. Bu Ramazan’ın ilk günü davetimize katıldığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Son 3-4 gün içerisinde Hakkari’de, Azez’de ve Şırnak’ta Hakka yürüyen şehitlerimiz olmak üzere bütün şehitlerimizi rahmetle, şükranla, minnetle bir kere daha anıyorum. Gazilerimize ve siz şehitlerimizin yakınlarına sağlıklı, hayırlı ve huzurlu uzun ömürler diliyorum. Allah başka acılar hiçbirimize bundan sonra göstermesin. Sizlere katıldığınız için tekrardan çok teşekkür ediyor, sizleri saygı ve muhabbetle selamlıyorum” dedi.   Şehit ailelerine, gazi ve yakınlarına yardımcı olmak hepimizin görevidir Düzenlenen iftar programına katılan AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz yaptığı konuşmada,‘Aziz şehitlerimizin çok değerli yakınları, değerli gazilerimiz hepinizi en kalbi duygularımla selamlıyorum. Böyle bir organizasyon ile bizlerin bir araya gelmesine vesile olan Maltepe Kaymakamlığımıza yürekten tebriklerimi iletiyorum. Şehitlerimiz, gazilerimiz için ne söylesek az olur. Cenabı Allah şehitlerimiz için en güzel imkânları bahşetmiş en ali makamları vermiştir. Ama onların yakınlarına, evlatlarına çocuklarına, anne-babalarına, kardeşlerine yardımcı olmak, onlar ile beraber olmak da başta yöneticilerimiz olmak üzere hepimizin görevidir diye düşünüyorum. Bu ülkede bu topraklara karşı hainlik yapmak isteyenlere karşı canıyla, malıyla, kanıyla her şeyini ortaya koyan şehitlerimize onların yakınlarına bir kez daha teşekkür ediyor ve hepinizi Allah’a emanet ediyorum’ dedi. Program, yapılan duanın ardından sona erdi.
Maltepe’de Şehit aileleri ve gaziler iftarda ağırlandı

Maltepe Kaymakamlığı her yıl geleneksel olarak düzenlediği iftar programında şehit aileleri ve gaziler ile iftar sofrasında buluştu. 

Maltepe Cevahir Hotel İstanbul Asia'da düzenlenen iftar programına, AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz, Maltepe Kaymakamı Meftun Dallı, Ak Parti Maltepe İlçe Başkanı Mehmet Erikçi, İYİ Parti Maltepe İlçe Başkanı Yağız Bayraktar, daire müdürleri,  mahalle muhtarları, STK'lar ile şehit aileleri ve gaziler katıldı.

İftar öncesi Maltepe Kaymakamı Meftun Dallı, şehit aileleri ve gazilerin masalarını dolaşarak hepsiyle tek tek sohbet etti.

İftar programı Kuran tilaveti ile başladı. Daha sonra vatani görevi sırasında şehit düşenler için dualar edilip oruçlar açıldı.

İftar programında konuşan Kaymakam Meftun Dallı, şehit aileleri ve gazilere düzenlenen iftar programına katıldıkları için teşekkür ederek böyle bir programda bir arada olmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Şehit yakınları ve gaziler ile ailelerine hayırlı Ramazanlar dileyen Kaymakam Meftun Dallı, "Aziz şehitlerimizin ve gazilerimizin çok kıymetli aileleri,  hepiniz iftarımıza hoş geldiniz.

Bu Ramazan’ın ilk günü davetimize katıldığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Son 3-4 gün içerisinde Hakkari’de, Azez’de ve Şırnak’ta Hakka yürüyen şehitlerimiz olmak üzere bütün şehitlerimizi rahmetle, şükranla, minnetle bir kere daha anıyorum. Gazilerimize ve siz şehitlerimizin yakınlarına sağlıklı, hayırlı ve huzurlu uzun ömürler diliyorum. Allah başka acılar hiçbirimize bundan sonra göstermesin. Sizlere katıldığınız için tekrardan çok teşekkür ediyor, sizleri saygı ve muhabbetle selamlıyorum” dedi.  

Şehit ailelerine, gazi ve yakınlarına yardımcı olmak hepimizin görevidir

Düzenlenen iftar programına katılan AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz yaptığı konuşmada,‘Aziz şehitlerimizin çok değerli yakınları, değerli gazilerimiz hepinizi en kalbi duygularımla selamlıyorum. Böyle bir organizasyon ile bizlerin bir araya gelmesine vesile olan Maltepe Kaymakamlığımıza yürekten tebriklerimi iletiyorum. Şehitlerimiz, gazilerimiz için ne söylesek az olur. Cenabı Allah şehitlerimiz için en güzel imkânları bahşetmiş en ali makamları vermiştir. Ama onların yakınlarına, evlatlarına çocuklarına, anne-babalarına, kardeşlerine yardımcı olmak, onlar ile beraber olmak da başta yöneticilerimiz olmak üzere hepimizin görevidir diye düşünüyorum.

Bu ülkede bu topraklara karşı hainlik yapmak isteyenlere karşı canıyla, malıyla, kanıyla her şeyini ortaya koyan şehitlerimize onların yakınlarına bir kez daha teşekkür ediyor ve hepinizi Allah’a emanet ediyorum’ dedi.

Program, yapılan duanın ardından sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.