MALTEPE'DE SESSİZ 23 NİSAN !

GÜNDEM 23.04.2020 - 12:27, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1626+ kez okundu.
 

MALTEPE'DE SESSİZ 23 NİSAN !

MALTEPE'DE SESSİZ 23 NİSAN ! Maltepe’de sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı sessiz geçiriyor. 23 Nisan kutlamaları kapsamında Maltepe’de Atatürk Meydanı'nda kısıtlı katılımın olduğu bir törenle Atatürk anıtına çelenk bırakıldı. 23 Nisan nedeniyle Maltepe belediyesi, çeşitli etkinliklerini internet üzerinden yayınlıyor. Maltepeliler, evlerinin balkonundan Türk bayrakları ile 23 Nisan kutlaması gerçekleştiriyor   Koronavirüs tedbirleri kapsamında İstanbul'un de aralarında bulunduğu 31 ilde sokağa çıkma kısıtlaması dün gece itibariyle başladı. 4 gün sürecek kısıtlama nedeniyle Maltepe’de , 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda sessizliğe büründü. Her yıl coşkunun hakim olduğu alanlarda sadece genelde kapsamı dışında olan vatandaşlar ve sokak hayvanlarının olması dikkat çekti. ETKİNLİKLER İNTERNET ÜZERİNDEN YAYINLANACAK   23 Nisan nedeniyle Maltepe belediyesi, çeşitli etkinliklerini internet üzerinden yayınlayacak. Maltepeliler, evlerinin balkonundan Türk bayrakları ile 23 Nisan kutlaması gerçekleştiriyorlar. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 100.yılı, Maltepe’ de Coronavirüs gölgesinde kutlandı. Tören, Maltepe Atatürk  Meydanında saat 09.00 da başladı. Törende saygı duruşu yapıldı. İstiklal Marşı  Okundu. Ardından Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Aydoğdu ve Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç  Atatürk Büstüne Çelenk sundu.   Alınan Coronavirus tedbirleri gereği törene sınırlı sayıda kamu personeli,Siyasi parti ilçe başkanları ve bazı vatandaşlar  katıldı MALTEPE BELEDİYE BAŞKANI ALİ KILIÇ Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç Sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada şöyle; "Özgürlüğün de, eşitliğin de adaletin de dayanağı ulusal egemenliktir." Maltepe Meydandayız! Ulusal egemenliğimizin 100. yaş gününde Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün mirasına sahip çıkıyoruz. 23Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun.  dedi

MALTEPE'DE SESSİZ 23 NİSAN !

Maltepe’de sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı sessiz geçiriyor. 23 Nisan kutlamaları kapsamında Maltepe’de Atatürk Meydanı'nda kısıtlı katılımın olduğu bir törenle Atatürk anıtına çelenk bırakıldı. 23 Nisan nedeniyle Maltepe belediyesi, çeşitli etkinliklerini internet üzerinden yayınlıyor. Maltepeliler, evlerinin balkonundan Türk bayrakları ile 23 Nisan kutlaması gerçekleştiriyor

 

Koronavirüs tedbirleri kapsamında İstanbul'un de aralarında bulunduğu 31 ilde sokağa çıkma kısıtlaması dün gece itibariyle başladı. 4 gün sürecek kısıtlama nedeniyle Maltepe’de , 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda sessizliğe büründü. Her yıl coşkunun hakim olduğu alanlarda sadece genelde kapsamı dışında olan vatandaşlar ve sokak hayvanlarının olması dikkat çekti.

ETKİNLİKLER İNTERNET ÜZERİNDEN YAYINLANACAK
 

23 Nisan nedeniyle Maltepe belediyesi, çeşitli etkinliklerini internet üzerinden yayınlayacak. Maltepeliler, evlerinin balkonundan Türk bayrakları ile 23 Nisan kutlaması gerçekleştiriyorlar. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 100.yılı, Maltepe’ de Coronavirüs gölgesinde kutlandı. Tören, Maltepe Atatürk  Meydanında saat 09.00 da başladı.

Törende saygı duruşu yapıldı. İstiklal Marşı  Okundu. Ardından Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Aydoğdu ve Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç  Atatürk Büstüne Çelenk sundu.
 
Alınan Coronavirus tedbirleri gereği törene sınırlı sayıda kamu personeli,Siyasi parti ilçe başkanları ve bazı vatandaşlar  katıldı

MALTEPE BELEDİYE BAŞKANI ALİ KIL

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç Sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada şöyle;

"Özgürlüğün de, eşitliğin de adaletin de dayanağı ulusal egemenliktir."
Maltepe Meydandayız!
Ulusal egemenliğimizin 100. yaş gününde
Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün mirasına sahip çıkıyoruz.
23Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun.  dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.