MALTEPE'DE SESSİZLİK HAKİM

GÜNDEM 05.12.2020 - 11:51, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1054+ kez okundu.
 

MALTEPE'DE SESSİZLİK HAKİM

MALTEPE'DE SESSİZLİK HAKİM Maltepe'de sokak kısıtlamasının ilk gününde ilçeyi sessizlik sardı Korona virüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında hafta sonu için ilan edilen sokağa çıkma kısıtlamasının ilk gününde Maltepe'yi sessizlik sardı. İçişleri Bakanlığı tarafından Covid-19 tedbirleri kapsamında tüm yurtta hafta sonunun tamamı için sokağa çıkma kısıtlaması ilan edildi. Cuma akşamı saat 21.00 itibari ile Maltepe'de de uygulanmaya başlayan kısıtlama ile birlikte, kısıtlamadan muaf olacak iş alanlarında çalışanlar dışında tüm vatandaşlar evlerinde kalırken, ilçede sessizlik hakim oldu. Cumartesi sabahının ilk ışıklarıyla birlikte şehrin en işlek meydan, cadde ve sokakları boş kaldı.   Özellikle ilçenin simge noktalarında yaya yoğunluğunun olduğu Atatürk Meydanı ve Beşçeşmeler Meydanı sessizliğe bürünürken, trafik yoğunluğunun fazla olduğu Maltepe Sahil Bulvarı ve Bağdat Caddesi'nde ise az sayıda araç geçişinin olduğu gözlemlendi.

MALTEPE'DE SESSİZLİK HAKİM

Maltepe'de sokak kısıtlamasının ilk gününde ilçeyi sessizlik sardı

Korona virüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında hafta sonu için ilan edilen sokağa çıkma kısıtlamasının ilk gününde Maltepe'yi sessizlik sardı.

İçişleri Bakanlığı tarafından Covid-19 tedbirleri kapsamında tüm yurtta hafta sonunun tamamı için sokağa çıkma kısıtlaması ilan edildi. Cuma akşamı saat 21.00 itibari ile Maltepe'de de uygulanmaya başlayan kısıtlama ile birlikte, kısıtlamadan muaf olacak iş alanlarında çalışanlar dışında tüm vatandaşlar evlerinde kalırken, ilçede sessizlik hakim oldu.

Cumartesi sabahının ilk ışıklarıyla birlikte şehrin en işlek meydan, cadde ve sokakları boş kaldı. 

 Özellikle ilçenin simge noktalarında yaya yoğunluğunun olduğu Atatürk Meydanı ve Beşçeşmeler Meydanı sessizliğe bürünürken, trafik yoğunluğunun fazla olduğu Maltepe Sahil Bulvarı ve Bağdat Caddesi'nde ise az sayıda araç geçişinin olduğu gözlemlendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.