Maltepe'de sevgilisini sokak ortasında başından vurarak öldürmüştü!

POLİS & ADLİYE 16.09.2020 - 10:52, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1672+ kez okundu.
 

Maltepe'de sevgilisini sokak ortasında başından vurarak öldürmüştü!

Maltepe'de sevgilisini sokak ortasında başından vurarak öldürmüştü! Sevgilisini sokak ortasında kafasından vurarak öldüren Fatih Altun'un cezası belli oldu!  Sanık müebbet hapis cezasına çarptırıldı. 2018'de sevgilisi Gülten Gülüm Dil'i cadde ortasında başından vurarak öldüren sanık, suçunu itiraf etti ve kız arkadaşına iki defa ateş ederek öldürdüğünü söyleyerek telefon görüşmelerini de kabul etti.  Maltepe'de 12 Aralık 2018'de kız arkadaşı Gülten Gülüm Dil'i sokak ortasında başından silahla vurarak öldüren sanığın müebbet hapisle cezalandırılmasına karar verildi. İstanbul 4. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya tutuklu sanık Fatih Altun ile Gülten Gülüm Dil'in ailesi ve taraf avukatları katıldı. Cumhuriyet savcısı esas hakkındaki mütalaasında, sanığın maktulü Maltepe Zümrütevler Mahallesi Aşuroğlu Sokak 12 numaralı bina önünde silahla başından 2 kez ateş etmek suretiyle öldürdüğünü kaydetti. Mütalaada sanığın "tasarlayarak kasten öldürme" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapisle cezalandırılması talep edildi. Gülten Gülüm Dil'in ölümünün ardından arkadaşı Esengül Boyraz sosyal medyadan bu dizeleri paylaşmıştı, İçim acıyor ....böyle olmamalıydı canım arkadaşım güzel yürekli kadın...melekler yanında olsun duygularımı  Gülten Gülüm Dil  bir yakını yazılarında benim de düşüncelerim olan duyguları paylaşmiş bende sizlerle paylaşmak istedim tüm ailesine sabır dılıyorum Suçlular dünyasında suçlu bulundu KADIN dün sabah bir yakinim (kadin) Sabah işe giderken öldürüldü. Ölüm haberi sonrası bir yandan kamuoyuna yansıyan haberler diğer yandan yaratılan algi epey can sıkıcı bir durumdu. Öldürülen kadın ise sorulan ilk soru her şeyi anlatmakta SIZCE NEDEN ÖLDÜRÜLDÜ sorusu öldürülenin hak etti algısıdır.eger bu kadın ise soruların ardı arkası kesilmez. Bu soruya yada sorulara cevap verince suçu işlemiş algısı yaratılıyor. Eğer bu durumda kadın varsa suçun hemen kadına yapıştırması   Cinayetten 1 yıl sonra yakalanmıştı Hakkında, cinayet, ruhsatsız silah bulundurma, hükümlü ve tutuklunun kaçması suçlarından 9 ayrı yakalama kararı ve 7 Haziran 2014'te Gebze Gaziler Mahallesi'nde Ş.S'yi öldürdüğü iddiasıyla 11 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan sanık Fatih Altun, cezaevinden firar ettikten sonra kız arkadaşı Gülten Gülüm Dil'i öldürmüştü. Cinayetten sonra sürekli kılık değiştirerek kaçan sanık Altun'un, firari olduğu dönemde de Gebze'de işlenen bir cinayet ve yaralama olayına da karıştığı öğrenilmişti. Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yürütülen teknik ve fiziki takibin ardından 30 Aralık 2019'da düzenledikleri operasyonla zanlıyı Düzce'de saklandığı evde yakalamıştı.          

Maltepe'de sevgilisini sokak ortasında başından vurarak öldürmüştü!

Sevgilisini sokak ortasında kafasından vurarak öldüren Fatih Altun'un cezası belli oldu!  Sanık müebbet hapis cezasına çarptırıldı. 2018'de sevgilisi Gülten Gülüm Dil'i cadde ortasında başından vurarak öldüren sanık, suçunu itiraf etti ve kız arkadaşına iki defa ateş ederek öldürdüğünü söyleyerek telefon görüşmelerini de kabul etti. 

Maltepe'de 12 Aralık 2018'de kız arkadaşı Gülten Gülüm Dil'i sokak ortasında başından silahla vurarak öldüren sanığın müebbet hapisle cezalandırılmasına karar verildi.

İstanbul 4. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya tutuklu sanık Fatih Altun ile Gülten Gülüm Dil'in ailesi ve taraf avukatları katıldı.

Cumhuriyet savcısı esas hakkındaki mütalaasında, sanığın maktulü Maltepe Zümrütevler Mahallesi Aşuroğlu Sokak 12 numaralı bina önünde silahla başından 2 kez ateş etmek suretiyle öldürdüğünü kaydetti.

Mütalaada sanığın "tasarlayarak kasten öldürme" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapisle cezalandırılması talep edildi.

Gülten Gülüm Dil'in ölümünün ardından arkadaşı Esengül Boyraz sosyal medyadan bu dizeleri paylaşmıştı,

İçim acıyor ....böyle olmamalıydı canım arkadaşım güzel yürekli kadın...melekler yanında olsun duygularımı 

Gülten Gülüm Dil

 bir yakını yazılarında benim de düşüncelerim olan duyguları paylaşmiş bende sizlerle paylaşmak istedim tüm ailesine sabır dılıyorum

Suçlular dünyasında suçlu bulundu KADIN
dün sabah bir yakinim (kadin)
Sabah işe giderken öldürüldü. Ölüm haberi sonrası bir yandan kamuoyuna yansıyan haberler diğer yandan yaratılan algi epey can sıkıcı bir durumdu. Öldürülen kadın ise sorulan ilk soru her şeyi anlatmakta

SIZCE NEDEN ÖLDÜRÜLDÜ

sorusu öldürülenin hak etti algısıdır.eger bu kadın ise soruların ardı arkası kesilmez.
Bu soruya yada sorulara cevap verince suçu işlemiş algısı yaratılıyor. Eğer bu durumda kadın varsa suçun hemen kadına yapıştırması

 

Cinayetten 1 yıl sonra yakalanmıştı

Hakkında, cinayet, ruhsatsız silah bulundurma, hükümlü ve tutuklunun kaçması suçlarından 9 ayrı yakalama kararı ve 7 Haziran 2014'te Gebze Gaziler Mahallesi'nde Ş.S'yi öldürdüğü iddiasıyla 11 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan sanık Fatih Altun, cezaevinden firar ettikten sonra kız arkadaşı Gülten Gülüm Dil'i öldürmüştü.

Cinayetten sonra sürekli kılık değiştirerek kaçan sanık Altun'un, firari olduğu dönemde de Gebze'de işlenen bir cinayet ve yaralama olayına da karıştığı öğrenilmişti.

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yürütülen teknik ve fiziki takibin ardından 30 Aralık 2019'da düzenledikleri operasyonla zanlıyı Düzce'de saklandığı evde yakalamıştı.

 

 

 

 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.