Maltepe'de sıkı denetim,Ekipler tek tek kontrol etti...

POLİS & ADLİYE 09.12.2020 - 16:31, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 911+ kez okundu.
 

Maltepe'de sıkı denetim,Ekipler tek tek kontrol etti...

Maltepe'de sıkı denetim,Ekipler tek tek kontrol etti... Corona virüs önlemleri artarak sürüyor. Maltepe'de oluşturulan kontrol noktalarında  toplu taşıma araçlarına yönelik koronavirüs denetimi gerçekleştirdi.    MALTEPE'de toplu ulaşım araçlarına yönelik denetim yapıldı. Denetimlerde Maltepe'de toplu taşıma araçlarına yönelik koronavirüs denetimi gerçekleştirdi. Gülsuyu Köprüsü'nde toplu taşıma araçlarını durduran trafik polisleri koronavirüs tedbirleri kapsamında dezenfekte olup olmadıkları kontrol etti. Araçlarda yolculuk eden vatandaşlara ve sürücülerin sosyal mesafe kurallarına uyup uymadığı, maske takıp takmadıkları konularında uyarıları da bulundu.  Ekipler gerekli kontrolleri yaptıktan sonra araçların yoluna devam etmesine izin verildi. Diğer denetim noktalarında da polis ekipleri denetim yaptı.

Maltepe'de sıkı denetim,Ekipler tek tek kontrol etti...

Corona virüs önlemleri artarak sürüyor. Maltepe'de oluşturulan kontrol noktalarında  toplu taşıma araçlarına yönelik koronavirüs denetimi gerçekleştirdi. 

 
MALTEPE'de toplu ulaşım araçlarına yönelik denetim yapıldı. Denetimlerde Maltepe'de toplu taşıma araçlarına yönelik koronavirüs denetimi gerçekleştirdi.
Gülsuyu Köprüsü'nde toplu taşıma araçlarını durduran trafik polisleri koronavirüs tedbirleri kapsamında dezenfekte olup olmadıkları kontrol etti. Araçlarda yolculuk eden vatandaşlara ve sürücülerin sosyal mesafe kurallarına uyup uymadığı, maske takıp takmadıkları konularında uyarıları da bulundu. 
Ekipler gerekli kontrolleri yaptıktan sonra araçların yoluna devam etmesine izin verildi. Diğer denetim noktalarında da polis ekipleri denetim yaptı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.