MALTEPE'DE SİLAHLI KAVGA

POLİS & ADLİYE 13.05.2021 - 00:25, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2781+ kez okundu.
 

MALTEPE'DE SİLAHLI KAVGA

Maltepe'de iş anlaşmazlığı yüzünden çıktığı iddia edilen silahlı kavgada 3 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.
MALTEPE'DE SİLAHLI KAVGA Maltepe'de silahlı kavgada 3 kişi öldü, 1 kişi yaralandı. Maltepe Başıbüyük Mahallesinde bulunan bir iş yerinin  kiracısı olan Uğur Köroğlu göğsünden, mal sahibi Mesut Bilgin başından Metin Gökhan Ocakçı ise Göğsünden aldığı kursunlar sonucu kaldırıldıkları hastanede hayatlarını kaybettiler. Olay saat 16.30 sıralarında Başıbüyük Mahallesi'nde meydana geldi. Mevlüt Mesut Bilgin'e ait araziye gelen 3 kişi, iddiaya göre bir anlaşmazlık yüzünden Mevlüt Mesut Bilgin ile tartışmaya başladı. Tartışma silahlı kavgaya dönüştü. İşyerinin sahibi olduğu belirtilen Mevlüt Mesut Bilgin ile buraya gelen Metin Gökhan Ocakçı, Uğur Köroğlu ve Batuhan Ş. silahlardan çıkan kurşunla yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ekibi ve polis sevk edildi. Mevlüt Mesut Bilgin ile Metin Gökhan Ocakçı Kartal Dr. Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi'ne,  Uğur Köroğlu ve Batuhan Ş. ise Sağlık Bilimleri Üniversitesi Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Mevlüt Mesut Bilgin, Metin Gökhan Ocakçı ve Uğur Köroğlu yapılan müdahalelere rağmen hayatlarını kaybetti. İki bacağından vurulan Batuhan Ş.'nin hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi. Polis, olay yerinde inceleme yaptı.   
Maltepe'de iş anlaşmazlığı yüzünden çıktığı iddia edilen silahlı kavgada 3 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

MALTEPE'DE SİLAHLI KAVGA

Maltepe'de silahlı kavgada 3 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

Maltepe Başıbüyük Mahallesinde bulunan bir iş yerinin  kiracısı olan Uğur Köroğlu göğsünden, mal sahibi Mesut Bilgin başından Metin Gökhan Ocakçı ise Göğsünden aldığı kursunlar sonucu kaldırıldıkları hastanede hayatlarını kaybettiler.

Olay saat 16.30 sıralarında Başıbüyük Mahallesi'nde meydana geldi. Mevlüt Mesut Bilgin'e ait araziye gelen 3 kişi, iddiaya göre bir anlaşmazlık yüzünden Mevlüt Mesut Bilgin ile tartışmaya başladı. Tartışma silahlı kavgaya dönüştü. İşyerinin sahibi olduğu belirtilen Mevlüt Mesut Bilgin ile buraya gelen Metin Gökhan Ocakçı, Uğur Köroğlu ve Batuhan Ş. silahlardan çıkan kurşunla yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ekibi ve polis sevk edildi. Mevlüt Mesut Bilgin ile Metin Gökhan Ocakçı Kartal Dr. Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi'ne,  Uğur Köroğlu ve Batuhan Ş. ise Sağlık Bilimleri Üniversitesi Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Mevlüt Mesut Bilgin, Metin Gökhan Ocakçı ve Uğur Köroğlu yapılan müdahalelere rağmen hayatlarını kaybetti. İki bacağından vurulan Batuhan Ş.'nin hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi. Polis, olay yerinde inceleme yaptı. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.