MALTEPE'DE SİLAHLI SALDIRI 2 YARALI

POLİS & ADLİYE 19.05.2020 - 06:38, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1006+ kez okundu.
 

MALTEPE'DE SİLAHLI SALDIRI 2 YARALI

MALTEPE'DE SİLAHLI SALDIRI 2 YARALI Maltepe'de ekmek dağıtan fırıncılara silahla saldırı: 2 yaralı Maltepe'de ekmek dağıtan iki fırıncıları silahla yaralayan şüpheli olay yerinden bağırarak uzaklaştı.  Olay, Bağlarbaşı Mahallesi Santral Sokak'ta saat 19.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, bir şüpheli sokak içerisinde ekmek dağıtımı yapan fırıncı K. B. ve U. B. ile tartışmaya başladı.     OLAY YERİNDEN BAĞIRARAK UZAKLAŞTI Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. O sırada silahına davranan şüpheli, fırıncılara 5 el ateş etti. K. B. ve U. B. bacaklarından yaralanırken şüpheli olay yerinden bağırarak uzaklaştı. YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI, SALDIRGAN ARANIYOR Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edilirken ilk müdahaleleri sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapılan yaralılar, ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Saldırının ardından olay yeri inceleme ekipleri bölgede inceleme yaparken özel harekat polisleri de çevrede güvenlik önlemi aldı.  

MALTEPE'DE SİLAHLI SALDIRI 2 YARALI

Maltepe'de ekmek dağıtan fırıncılara silahla saldırı: 2 yaralı

Maltepe'de ekmek dağıtan iki fırıncıları silahla yaralayan şüpheli olay yerinden bağırarak uzaklaştı. 

Olay, Bağlarbaşı Mahallesi Santral Sokak'ta saat 19.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, bir şüpheli sokak içerisinde ekmek dağıtımı yapan fırıncı K. B. ve U. B. ile tartışmaya başladı. 

 

 OLAY YERİNDEN BAĞIRARAK UZAKLAŞTI

Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. O sırada silahına davranan şüpheli, fırıncılara 5 el ateş etti. K. B. ve U. B. bacaklarından yaralanırken şüpheli olay yerinden bağırarak uzaklaştı.

YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI, SALDIRGAN ARANIYOR

Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edilirken ilk müdahaleleri sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapılan yaralılar, ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Saldırının ardından olay yeri inceleme ekipleri bölgede inceleme yaparken özel harekat polisleri de çevrede güvenlik önlemi aldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.